pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun’da Mobese Kameraları Faaliyete Geçti

28.09.2017 - 13:53, Güncelleme: 28.09.2017 - 13:53
 

Sorgun’da Mobese Kameraları Faaliyete Geçti

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde kurulan MOBESE kameraları devreye girdi. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, MOBESE kameralarda bugüne kadar yaşanan sıkıntının...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde kurulan MOBESE kameraları devreye girdi. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, MOBESE kameralarda bugüne kadar yaşanan sıkıntının ihale şartnamesindeki bazı şartların yerine getirilmemiş olmasından kaynaklandığını belirtti. Kaymakam Altınpınar, "Sorgun büyük bir ilçe, dolayısıyla güvenlik kameraları da ilçe için büyük önem taşıyor. Yüklenici firma ile Emniyet Genel Müdürlüğümüz arasında ki anlaşmazlık, yasal yollardan çözüldü. Kameralar şu anda tamamen devrede. Bu kameraların devreye girmesi ilçemizde asayiş olaylarının azalmasında önemli rol oynayacaktır." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde kurulan MOBESE kameraları devreye girdi. Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, MOBESE kameralarda bugüne kadar yaşanan sıkıntının...

YOZGAT (AA) - Sorgun ilçesinde kurulan MOBESE kameraları devreye girdi.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, MOBESE kameralarda bugüne kadar yaşanan sıkıntının ihale şartnamesindeki bazı şartların yerine getirilmemiş olmasından kaynaklandığını belirtti.

Kaymakam Altınpınar, "Sorgun büyük bir ilçe, dolayısıyla güvenlik kameraları da ilçe için büyük önem taşıyor. Yüklenici firma ile Emniyet Genel Müdürlüğümüz arasında ki anlaşmazlık, yasal yollardan çözüldü. Kameralar şu anda tamamen devrede. Bu kameraların devreye girmesi ilçemizde asayiş olaylarının azalmasında önemli rol oynayacaktır." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.