pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Asü'de "Bakmakla Görebilmek" Sergisi Açıldı

27.09.2017 - 18:18, Güncelleme: 27.09.2017 - 18:18
 

Asü'de "Bakmakla Görebilmek" Sergisi Açıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi'nde, (ASÜ) "Bakmakla Görebilmek" adlı resim sergisi açıldı.ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ASÜ Konferans Salonu'ndaki...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi'nde, (ASÜ) "Bakmakla Görebilmek" adlı resim sergisi açıldı.ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ASÜ Konferans Salonu'ndaki serginin açılışında yaptığı konuşmada, kalkınma eksenli çabaları kültür ve sanatla desteklemek için gayret gösterdiklerini söyledi.Eğitim Fakültesi'nin eski binasını Müzik ve Resim Bölümlerine tahsis ettiklerini, kültür, sanat ve mimariyi üniversite olarak çok önemsediklerini dile getiren Şahin, "Müzik ve resim bölümlerimizdeki hocalarımız önemli işlere imza atıyorlar. Bizler de her zaman kendilerinin yanındayız. Küçük adımlarla büyük işler çıkarmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise insanın anlatmak istediğini anlatmakta zorlandığında sanatın başladığını aktararak şunları kaydetti:"Sanatı ciddiye alın ve sizin de bir sanatınız olsun. İnsanın en büyük sanatı kendi hayatıdır, kendisidir. Asıl sanat, yaşamak sanatıdır, tüm diğer sanatlar ona hizmet eder. Sanatınızın, ömrünüzün hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum."Yapılan açıklamaların ardından katılımcılar sergiyi gezdi ve Yrd. Doç. Dr. Süleyman İrgin, çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.
AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi'nde, (ASÜ) "Bakmakla Görebilmek" adlı resim sergisi açıldı.ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ASÜ Konferans Salonu'ndaki...

AKSARAY (AA) - Aksaray Üniversitesi'nde, (ASÜ) "Bakmakla Görebilmek" adlı resim sergisi açıldı.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ASÜ Konferans Salonu'ndaki serginin açılışında yaptığı konuşmada, kalkınma eksenli çabaları kültür ve sanatla desteklemek için gayret gösterdiklerini söyledi.

Eğitim Fakültesi'nin eski binasını Müzik ve Resim Bölümlerine tahsis ettiklerini, kültür, sanat ve mimariyi üniversite olarak çok önemsediklerini dile getiren Şahin, "Müzik ve resim bölümlerimizdeki hocalarımız önemli işlere imza atıyorlar. Bizler de her zaman kendilerinin yanındayız. Küçük adımlarla büyük işler çıkarmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise insanın anlatmak istediğini anlatmakta zorlandığında sanatın başladığını aktararak şunları kaydetti:

"Sanatı ciddiye alın ve sizin de bir sanatınız olsun. İnsanın en büyük sanatı kendi hayatıdır, kendisidir. Asıl sanat, yaşamak sanatıdır, tüm diğer sanatlar ona hizmet eder. Sanatınızın, ömrünüzün hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum."

Yapılan açıklamaların ardından katılımcılar sergiyi gezdi ve Yrd. Doç. Dr. Süleyman İrgin, çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.