pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bağ Evleri Ve Villalardan Hırsızlık

27.09.2017 - 15:13, Güncelleme: 27.09.2017 - 15:13
 

Bağ Evleri Ve Villalardan Hırsızlık

Kayseri ve çevre illerde son 3 ayda hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen 5 kişi yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri ve çevre illerdeki bağ evleri ve villalardan hırsızlık yaptıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kayseri ve çevre illerde son 3 ayda bağ evleri ve villalarda gerçekleştirilen hırsızlıkla ilgili çalışma başlattı. Çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda B.Ö, K.H, F.K, S.S. ve S.K, gözaltına alındı.Şüphelilerin çaldığı ev eşyası ve el aletleri, bir depoda bulundu.Jandarmadaki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.
Kayseri ve çevre illerde son 3 ayda hırsızlık olaylarına karıştıkları iddia edilen 5 kişi yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri ve çevre illerdeki bağ evleri ve villalardan hırsızlık yaptıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.

Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kayseri ve çevre illerde son 3 ayda bağ evleri ve villalarda gerçekleştirilen hırsızlıkla ilgili çalışma başlattı.

Çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda B.Ö, K.H, F.K, S.S. ve S.K, gözaltına alındı.

Şüphelilerin çaldığı ev eşyası ve el aletleri, bir depoda bulundu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.