pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı

26.09.2017 - 12:38, Güncelleme: 26.09.2017 - 12:38
 

Eskişehir'de Silahlı Kavga: 2 Yaralı

Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de akrabalar arasında miras anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Nato Sokak'ta Yetiş Ö, Yılmaz Ö. ve Rıza Ö. ile aralarında "miras" yüzünden anlaşmazlıkları bulunduğu öne sürülen akrabaları Cafer Ö. arasında tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Cafer Ö. ile olay yerinden geçen Zafer G. av tüfeğiyle yaralandı.112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre ve Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.Olay yerinden kaçan aynı aileden Yetiş Ö, Yılmaz Ö. ve Rıza Ö, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalandı.Zanlıların emniyetteki sorgusu sürüyor.
Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de akrabalar arasında miras anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi Nato Sokak'ta Yetiş Ö, Yılmaz Ö. ve Rıza Ö. ile aralarında "miras" yüzünden anlaşmazlıkları bulunduğu öne sürülen akrabaları Cafer Ö. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Cafer Ö. ile olay yerinden geçen Zafer G. av tüfeğiyle yaralandı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre ve Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinden kaçan aynı aileden Yetiş Ö, Yılmaz Ö. ve Rıza Ö, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalandı.

Zanlıların emniyetteki sorgusu sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.