pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Yeni Ambulanslar Hizmete Alındı

21.09.2017 - 18:03, Güncelleme: 21.09.2017 - 18:03
 

Karaman'da Yeni Ambulanslar Hizmete Alındı

KARAMAN (AA) - Sağlık Bakanlığı tarafından Karaman'a gönderilen 3 yeni ambulans, görev yapacağı istasyonlara dağıtıldı.İl Sağlık Müdürlüğü...

KARAMAN (AA) - Sağlık Bakanlığı tarafından Karaman'a gönderilen 3 yeni ambulans, görev yapacağı istasyonlara dağıtıldı.İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde ambulans dağıtımı için düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Musa Şahin, kent genelinde 29 ambulansın olduğunu söyledi.Bakanlığın verdiği ambulanslarla bu sayının 32’ye yükseldiğini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:"Ambulanslarımızın yaş ortalaması 2'dir. Genç bir filoya sahibiz. Şu anda günlük ortalama 85 vakaya çıkıyor ekiplerimiz. İlimizde toplam 13 istasyonumuz var. İl dışına ise ortalama 110 civarında hasta götürüyoruz. Bu ambulansların ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ambulansların ilimize kazandırılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen başta Bakanlığımız olmak üzere Valimiz ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz."Konuşmanın ardından kurdele kesimi ve anahtar teslimi yapıldı.Törene, Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, daire müdürleri ile sağlık çalışanları katıldı.
KARAMAN (AA) - Sağlık Bakanlığı tarafından Karaman'a gönderilen 3 yeni ambulans, görev yapacağı istasyonlara dağıtıldı.İl Sağlık Müdürlüğü...

KARAMAN (AA) - Sağlık Bakanlığı tarafından Karaman'a gönderilen 3 yeni ambulans, görev yapacağı istasyonlara dağıtıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde ambulans dağıtımı için düzenlenen törende konuşan İl Sağlık Müdürü Musa Şahin, kent genelinde 29 ambulansın olduğunu söyledi.

Bakanlığın verdiği ambulanslarla bu sayının 32’ye yükseldiğini ifade eden Şahin, şöyle konuştu:

"Ambulanslarımızın yaş ortalaması 2'dir. Genç bir filoya sahibiz. Şu anda günlük ortalama 85 vakaya çıkıyor ekiplerimiz. İlimizde toplam 13 istasyonumuz var. İl dışına ise ortalama 110 civarında hasta götürüyoruz. Bu ambulansların ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Ambulansların ilimize kazandırılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen başta Bakanlığımız olmak üzere Valimiz ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz."

Konuşmanın ardından kurdele kesimi ve anahtar teslimi yapıldı.

Törene, Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, daire müdürleri ile sağlık çalışanları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.