pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ahilik Haftası

20.09.2017 - 14:48, Güncelleme: 20.09.2017 - 14:48
 

Ahilik Haftası

KONYA (AA) - Karapınar Esnaf ve Sanatlar Odası yönetimi, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnaf ziyaretleri yaptı. Oda Başkanı Mustafa Zengin, gazetecilere...

KONYA (AA) - Karapınar Esnaf ve Sanatlar Odası yönetimi, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnaf ziyaretleri yaptı. Oda Başkanı Mustafa Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada Ahilik Haftası nedeniyle ilçedeki iş yerlerini ziyaret ederek, esnafa ahiliği anlatan tablo hediye ettiklerini belirtti. Selçuklu döneminde başlayan esnaf ve sanatkar teşkilatlanmasının, bu ülkenin her zaman temel taşı olduğunu dile getiren Zengin, şunları kaydetti: "Ülkenin ayakta kalması için çalışan bu teşkilat her zaman vatandaşının yanında olmuştur. Toplum olarak esnaf ve sanatkar sadece alan, satan, ticaret yapan kişi olarak görülmemelidir. Esnaf, en zor anımızda bize kucağını açan can dostlardır. Mahallemizin, çarşımızın güvenidir. Samimiyetin göstergesidir. Ahilik kültürünün tüm ülkemizde ve esnaflar arasında yayılması gerekir."
KONYA (AA) - Karapınar Esnaf ve Sanatlar Odası yönetimi, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnaf ziyaretleri yaptı. Oda Başkanı Mustafa Zengin, gazetecilere...

KONYA (AA) - Karapınar Esnaf ve Sanatlar Odası yönetimi, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnaf ziyaretleri yaptı.

Oda Başkanı Mustafa Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada Ahilik Haftası nedeniyle ilçedeki iş yerlerini ziyaret ederek, esnafa ahiliği anlatan tablo hediye ettiklerini belirtti.

Selçuklu döneminde başlayan esnaf ve sanatkar teşkilatlanmasının, bu ülkenin her zaman temel taşı olduğunu dile getiren Zengin, şunları kaydetti:

"Ülkenin ayakta kalması için çalışan bu teşkilat her zaman vatandaşının yanında olmuştur. Toplum olarak esnaf ve sanatkar sadece alan, satan, ticaret yapan kişi olarak görülmemelidir. Esnaf, en zor anımızda bize kucağını açan can dostlardır. Mahallemizin, çarşımızın güvenidir. Samimiyetin göstergesidir. Ahilik kültürünün tüm ülkemizde ve esnaflar arasında yayılması gerekir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.