pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yahşihan'da Kanser Erken Teşhis Eğitimi

20.09.2017 - 14:18, Güncelleme: 20.09.2017 - 14:18
 

Yahşihan'da Kanser Erken Teşhis Eğitimi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) tarafından, Yahşihan ilçesinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) tarafından, Yahşihan ilçesinde kadınlara kanser erken teşhis eğitimi verildi.Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salon'da, KETEM sorumlu doktoru Elmas Şen, ilçede görev yapan kadın personellere meme, serviks ve kolorektal kanser konulu eğitim verdi.Dr. Şen, yaptığı açıklamada, slaytlarla anlattıkları eğitimin verimli geçtiğine inandığını belirterek bu eğitimleri tüm ilçelerde yapacaklarını söyledi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) tarafından, Yahşihan ilçesinde...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) tarafından, Yahşihan ilçesinde kadınlara kanser erken teşhis eğitimi verildi.

Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salon'da, KETEM sorumlu doktoru Elmas Şen, ilçede görev yapan kadın personellere meme, serviks ve kolorektal kanser konulu eğitim verdi.

Dr. Şen, yaptığı açıklamada, slaytlarla anlattıkları eğitimin verimli geçtiğine inandığını belirterek bu eğitimleri tüm ilçelerde yapacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.