pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Partili İl Başkanı Yeniden Aday Olmayacak

19.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 19.09.2017 - 15:23
 

Ak Partili İl Başkanı Yeniden Aday Olmayacak

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il kongresinde yeniden aday olmayacağını söyledi.Parti binasında basın toplantısı düzenleyen...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il kongresinde yeniden aday olmayacağını söyledi.Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Akçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı il başkanlığı görevini 3,5 yıldır başarıyla sürdürdüğünü söyledi.Parti genel merkeziyle yaptığı açıklamada kongre sürecinde tekrar aday olmayacağını belirten Akçay, şunları kaydetti: "AK Parti İl Başkanlığı görevini büyük bir onur ve gururla taşımaya çalıştım. Hiçbir gayri ahlaki işin içinde şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmadı. Neticede tüm bu görevler bir nöbettir. Günü geldiğinde bu nöbeti, bu bayrağı teslim etmenin gerekliliğine inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de partimin neferi olarak bu davaya hizmet etmeye devam edeceğim." Başkan Akçay, genel merkezin yeni bir başkan belirleyene kadar görevini sürdüreceğini de sözlerine ekledi.
KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il kongresinde yeniden aday olmayacağını söyledi.Parti binasında basın toplantısı düzenleyen...

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, il kongresinde yeniden aday olmayacağını söyledi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Akçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı il başkanlığı görevini 3,5 yıldır başarıyla sürdürdüğünü söyledi.

Parti genel merkeziyle yaptığı açıklamada kongre sürecinde tekrar aday olmayacağını belirten Akçay, şunları kaydetti:

"AK Parti İl Başkanlığı görevini büyük bir onur ve gururla taşımaya çalıştım. Hiçbir gayri ahlaki işin içinde şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmadı. Neticede tüm bu görevler bir nöbettir. Günü geldiğinde bu nöbeti, bu bayrağı teslim etmenin gerekliliğine inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de partimin neferi olarak bu davaya hizmet etmeye devam edeceğim."

Başkan Akçay, genel merkezin yeni bir başkan belirleyene kadar görevini sürdüreceğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.