pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

19.09.2017 - 15:18, Güncelleme: 19.09.2017 - 15:18
 

Eskişehir'de Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılı çerçevesinde okul önleri ve çevresinde asayiş uygulaması...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılı çerçevesinde okul önleri ve çevresinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Çocuk, Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Narkotik ile Terörle Mücadele Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" kapsamında kent merkezinin yanı sıra ilçelerde bulunan 241 eğitim kurumunun çevresinde denetim yaptı. Polis ekipleri, denetim yaptığı bölgelerde şüpheli gördüğü kişileri, araçları durdurup aradı. Genel Bilgi Taraması (GBT) uygulaması da gerçekleştiren ekipler, öğrencilere uyarılarda da bulundu. Ekipler, 700 kişinin GBT'sini, 63 okul servisiyle 13 aracın sorgusunu gerçekleştirdiği kontrol ve denetimlerinde 2 okul servisine ilgili kanun gereği işlem yaptı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılı çerçevesinde okul önleri ve çevresinde asayiş uygulaması...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılı çerçevesinde okul önleri ve çevresinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Çocuk, Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Narkotik ile Terörle Mücadele Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" kapsamında kent merkezinin yanı sıra ilçelerde bulunan 241 eğitim kurumunun çevresinde denetim yaptı.

Polis ekipleri, denetim yaptığı bölgelerde şüpheli gördüğü kişileri, araçları durdurup aradı. Genel Bilgi Taraması (GBT) uygulaması da gerçekleştiren ekipler, öğrencilere uyarılarda da bulundu.

Ekipler, 700 kişinin GBT'sini, 63 okul servisiyle 13 aracın sorgusunu gerçekleştirdiği kontrol ve denetimlerinde 2 okul servisine ilgili kanun gereği işlem yaptı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.