pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Eylül Gaziler Günü

19.09.2017 - 15:03, Güncelleme: 19.09.2017 - 15:03
 

19 Eylül Gaziler Günü

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen tören, Vali Aykut Pekmez, Belediye...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen tören, Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden törende öğrenciler tarafından şiirler okundu.Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, yaptığı konuşmada, Türk yurdu Anadolu'nun büyük zaferlerle, şehit ve gazilerin kanları ile kazanıldığını söyledi. Düşmanların gözlerinin her zaman Anadolu'nun üzerinde olduğunu ifade eden Dağ, "Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da düşmana dur diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türk ordusunun kahraman askerleri bu vatanı bizlere bıraktı. Bu kutsal vatan topraklarını savunmak ve bizden sonrakilere devretmek için her zaman göreve hazırız." diye konuştu.Törenin ardından gaziler, Vali Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.Törene, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, asker ve emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen tören, Vali Aykut Pekmez, Belediye...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen tören, Vali Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden törende öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, yaptığı konuşmada, Türk yurdu Anadolu'nun büyük zaferlerle, şehit ve gazilerin kanları ile kazanıldığını söyledi.

Düşmanların gözlerinin her zaman Anadolu'nun üzerinde olduğunu ifade eden Dağ, "Çanakkale'de, Sakarya'da, Dumlupınar'da düşmana dur diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Türk ordusunun kahraman askerleri bu vatanı bizlere bıraktı. Bu kutsal vatan topraklarını savunmak ve bizden sonrakilere devretmek için her zaman göreve hazırız." diye konuştu.

Törenin ardından gaziler, Vali Aykut Pekmez'i makamında ziyaret etti.

Törene, AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti Aksaray milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, asker ve emniyet mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.