pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Eylül Gaziler Günü

19.09.2017 - 12:43, Güncelleme: 19.09.2017 - 12:43
 

19 Eylül Gaziler Günü

KARAMAN (AA) - Karaman'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen törende Karaman Valisi Fahri Meral, Garnizon Komutanı...

KARAMAN (AA) - Karaman'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen törende Karaman Valisi Fahri Meral, Garnizon Komutanı Albay Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Dernek Başkanı Baş, törende yaptığı konuşmada, dost bilinen bazı devletlerin yurt içinde ve sınırların yanında terör örgütlerini desteklediklerini söyledi. Türk milletinin azim ve iradesi karşısında bu hainlerin her zaman hüsrana uğrayacağını dile getiren Baş, şunları kaydetti: "Topraklarımızın bir daha istila edilmesine, bölünmesine, hürriyet ve bağımsızlığımıza göz dikilmesine ne biz ne de bizden sonraki nesiller hiçbir zaman müsaade etmeyecektir. İnanıyoruz ki kan dökülerek Türkiye'ye vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır." Vali Meral ve beraberindekiler törenin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi ile Karaman Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti. Törene, AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker ile daire müdürleri, askeri erkan, gaziler ile vatandaşlar da katıldı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen törende Karaman Valisi Fahri Meral, Garnizon Komutanı...

KARAMAN (AA) - Karaman'da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle tören düzenlendi.

Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen törende Karaman Valisi Fahri Meral, Garnizon Komutanı Albay Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Dernek Başkanı Baş, törende yaptığı konuşmada, dost bilinen bazı devletlerin yurt içinde ve sınırların yanında terör örgütlerini desteklediklerini söyledi.

Türk milletinin azim ve iradesi karşısında bu hainlerin her zaman hüsrana uğrayacağını dile getiren Baş, şunları kaydetti:

"Topraklarımızın bir daha istila edilmesine, bölünmesine, hürriyet ve bağımsızlığımıza göz dikilmesine ne biz ne de bizden sonraki nesiller hiçbir zaman müsaade etmeyecektir. İnanıyoruz ki kan dökülerek Türkiye'ye vatan olan bu topraklar, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır."

Vali Meral ve beraberindekiler törenin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi ile Karaman Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.

Törene, AK Parti Karaman milletvekilleri Recep Konuk ve Recep Şeker ile daire müdürleri, askeri erkan, gaziler ile vatandaşlar da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.