pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gürün Kaymakamı Aytemür Görevine Başladı

18.09.2017 - 16:08, Güncelleme: 18.09.2017 - 16:08
 

Gürün Kaymakamı Aytemür Görevine Başladı

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür görevine başladı. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Kaymakamlığına atanan Hicabi Aytemür'e...

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür görevine başladı. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Kaymakamlığına atanan Hicabi Aytemür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aytemür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye başkanımıza bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte el ele vererek, devletimizin güler yüzünü ve çalışkan yüzünü vatandaşlarımıza göstereceğiz. İlçemizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız." dedi. Aytemür'e Gürün hakkında bilgi veren Çiftçi ise "Bizler her zaman kurumlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Sayın kaymakamımızla birlikte yapacağımız çalışmalarla Gürün'ü hak ettiği konuma getireceğiz. Her şey ilçemiz ve vatandaşlarımız içindir. İlçemiz adına kaymakamımıza hoş geldiniz diyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür görevine başladı. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Kaymakamlığına atanan Hicabi Aytemür'e...

SİVAS (AA) - Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür görevine başladı.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Gürün Kaymakamlığına atanan Hicabi Aytemür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aytemür, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediye başkanımıza bu güzel ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte el ele vererek, devletimizin güler yüzünü ve çalışkan yüzünü vatandaşlarımıza göstereceğiz. İlçemizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Aytemür'e Gürün hakkında bilgi veren Çiftçi ise "Bizler her zaman kurumlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Sayın kaymakamımızla birlikte yapacağımız çalışmalarla Gürün'ü hak ettiği konuma getireceğiz. Her şey ilçemiz ve vatandaşlarımız içindir. İlçemiz adına kaymakamımıza hoş geldiniz diyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.