pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

19 Eylül Gaziler Günü

18.09.2017 - 12:38, Güncelleme: 18.09.2017 - 12:38
 

19 Eylül Gaziler Günü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Ünver, mesajında, vatan için her türlü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Ünver, mesajında, vatan için her türlü fedakarlıkta bulunmuş şehit ve gazilerin, milletin bağımsızlığını sağlayan, onurlu makamların temsilcisi olduğunu belirterek, şehit ve gazilerin milletin hafızasında daima yer tutacağını kaydetti.Türk milletinin, tarihin altın sayfalarında onurlu ve dik duruşu ile tüm dünyaya örnek oluşturduğunu dile getiren Ünver, mesajında şunları ifade etti: "Tarih boyunca hiç bir ülkenin egemenliği altında yaşamayı ve teslimiyeti kabul etmeyen Türk milleti, bağımsızlık aşkı ile canı pahasına ülkesini korumuş ve kollamıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin birlik ve beraberliği için kahramanca mücadele veren asker ve polisimiz, canını feda etmekten çekinmemektedir. Bu yüzden şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu milletin temel varlık gücüdür. Onlar bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, milli birlik ve beraberliğimizin asil sembolleridir. Onların fedakarlığı ve kahramanlığı hiçbir zaman hafızalarımızdan silinmeyecek."
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Ünver, mesajında, vatan için her türlü...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ünver, mesajında, vatan için her türlü fedakarlıkta bulunmuş şehit ve gazilerin, milletin bağımsızlığını sağlayan, onurlu makamların temsilcisi olduğunu belirterek, şehit ve gazilerin milletin hafızasında daima yer tutacağını kaydetti.

Türk milletinin, tarihin altın sayfalarında onurlu ve dik duruşu ile tüm dünyaya örnek oluşturduğunu dile getiren Ünver, mesajında şunları ifade etti:

"Tarih boyunca hiç bir ülkenin egemenliği altında yaşamayı ve teslimiyeti kabul etmeyen Türk milleti, bağımsızlık aşkı ile canı pahasına ülkesini korumuş ve kollamıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin birlik ve beraberliği için kahramanca mücadele veren asker ve polisimiz, canını feda etmekten çekinmemektedir. Bu yüzden şehitlerimiz ve gazilerimiz, bu milletin temel varlık gücüdür. Onlar bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, milli birlik ve beraberliğimizin asil sembolleridir. Onların fedakarlığı ve kahramanlığı hiçbir zaman hafızalarımızdan silinmeyecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.