pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

18.09.2017 - 10:33, Güncelleme: 18.09.2017 - 10:33
 

Eskişehir'de Okul Önlerinde Asayiş Uygulaması

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince önceden belirlenen okulların önünde öğrencilerin daha güvenli eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla asayiş uygulaması yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başladığı ilk gün okul önleri ve çevresinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Çocuk, Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Narkotik ile Terörle Mücadele Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, Akarbaşı Mahallesi'ndeki okullar bölgesinde önceden belirlenen eğitim kurumlarının çevresinde denetim yaptı. Polis ekipleri, denetim yaptığı bölgelerde şüpheli gördüğü kişileri, araçları durdurup arama yaptı. Genel Bilgi Taraması (GBT) uygulaması da gerçekleştiren ekipler, öğrencilere uyarılarda da bulundu. Ekipler, kontrol ve denetimleri akşam saatlerine kadar sürdürecek.
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince önceden belirlenen okulların önünde öğrencilerin daha güvenli eğitimlerini sürdürebilmeleri amacıyla asayiş uygulaması yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başladığı ilk gün okul önleri ve çevresinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Çocuk, Asayiş, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Narkotik ile Terörle Mücadele Şube müdürlüklerine bağlı ekipler, Akarbaşı Mahallesi'ndeki okullar bölgesinde önceden belirlenen eğitim kurumlarının çevresinde denetim yaptı.

Polis ekipleri, denetim yaptığı bölgelerde şüpheli gördüğü kişileri, araçları durdurup arama yaptı. Genel Bilgi Taraması (GBT) uygulaması da gerçekleştiren ekipler, öğrencilere uyarılarda da bulundu.

Ekipler, kontrol ve denetimleri akşam saatlerine kadar sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.