pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılının Başlaması

17.09.2017 - 13:13, Güncelleme: 17.09.2017 - 13:13
 

Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılının Başlaması

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.Kamçı, mesajında, 2017-2018 eğitim...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.Kamçı, mesajında, 2017-2018 eğitim öğretim yılı ile Kayseri'de 18 bin 366 öğretmen, 295 bin 916 öğrenci ve aileleri ile büyük bir mutluluk ve heyecan içinde yeni döneme başladıklarını belirtti.Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Kamçı, şunları kaydetti :"Kuşkusuz, toplumun eğitimini daha ileri düzeye çıkarmak ve eğitim kalitesini artırmak noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Eğitim öğretim camiası ile ülkemizi bu alanda çok daha üst noktalara taşımanın gayretinde olmalıyız. İlimizin sanayi, ticaret ve turizm gibi pek çok alanda ilerlemesinin yanı sıra eğitim alanında da üst sıralarda yer alma gayreti ve çabasına hep birlikte ortak olmalı, geleceğimizin teminatı yavrularımızın başta aileleri olmak üzere ülkemize faydalı bireyler olması için inancımızı hep diri tutmalıyız."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.Kamçı, mesajında, 2017-2018 eğitim...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.

Kamçı, mesajında, 2017-2018 eğitim öğretim yılı ile Kayseri'de 18 bin 366 öğretmen, 295 bin 916 öğrenci ve aileleri ile büyük bir mutluluk ve heyecan içinde yeni döneme başladıklarını belirtti.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Kamçı, şunları kaydetti :

"Kuşkusuz, toplumun eğitimini daha ileri düzeye çıkarmak ve eğitim kalitesini artırmak noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Eğitim öğretim camiası ile ülkemizi bu alanda çok daha üst noktalara taşımanın gayretinde olmalıyız. İlimizin sanayi, ticaret ve turizm gibi pek çok alanda ilerlemesinin yanı sıra eğitim alanında da üst sıralarda yer alma gayreti ve çabasına hep birlikte ortak olmalı, geleceğimizin teminatı yavrularımızın başta aileleri olmak üzere ülkemize faydalı bireyler olması için inancımızı hep diri tutmalıyız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.