pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Milletvekili Erdoğan’ın Seydişehir Ziyareti

16.09.2017 - 17:03, Güncelleme: 16.09.2017 - 17:03
 

Milletvekili Erdoğan’ın Seydişehir Ziyareti

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Seydişehir'i ziyaret etti.Milletvekili Erdoğan, Tunceli'de şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Seydişehir'i ziyaret etti.Milletvekili Erdoğan, Tunceli'de şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Ahmet Erol için verilen yemeğe katıldı.Burada vatandaşlar ve şehidin ailesiyle sohbet eden Erdoğan, "Bizler her zaman milletimizin yanındayız. Şehit kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Şehitlik yüce bir makam." diye konuştu. Daha sonra AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleriyle toplantı yapan Erdoğan, toplantının ardından ilçeden ayrıldı.
KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Seydişehir'i ziyaret etti.Milletvekili Erdoğan, Tunceli'de şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman...

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Seydişehir'i ziyaret etti.

Milletvekili Erdoğan, Tunceli'de şehit olan Jandarma Özel Harekat Uzman Çavuş Ahmet Erol için verilen yemeğe katıldı.

Burada vatandaşlar ve şehidin ailesiyle sohbet eden Erdoğan, "Bizler her zaman milletimizin yanındayız. Şehit kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türk milletinin başı sağ olsun. Şehitlik yüce bir makam." diye konuştu.

Daha sonra AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleriyle toplantı yapan Erdoğan, toplantının ardından ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.