pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İlköğretim Haftası

16.09.2017 - 11:58, Güncelleme: 16.09.2017 - 11:58
 

İlköğretim Haftası

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Çalışkan, mesajında, çocukların,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Çalışkan, mesajında, çocukların, velilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yaşadıklarını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:"Çocuklarımızın vatanına, milletine, bayrağına ve inançlarına bağlı olarak yetiştirilmesinde kıymetli ailelerimiz kadar eğitim sistemimizin ve öğretmenlerimizin de önemi büyüktür. Birlik ve beraberlik ülkemizin en büyük gücüdür. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, ilköğretim haftasının ve yeni eğitim öğretim yılının vatanımıza, milletimize ve kentimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Çalışkan, mesajında, çocukların,...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Çalışkan, mesajında, çocukların, velilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını, başta öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte yaşadıklarını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın vatanına, milletine, bayrağına ve inançlarına bağlı olarak yetiştirilmesinde kıymetli ailelerimiz kadar eğitim sistemimizin ve öğretmenlerimizin de önemi büyüktür. Birlik ve beraberlik ülkemizin en büyük gücüdür. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve aileleri başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza en içten sevgi ve başarı dileklerimi sunuyor, ilköğretim haftasının ve yeni eğitim öğretim yılının vatanımıza, milletimize ve kentimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.