pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

23. Uluslararası Beypazarı Ve Yöresi Kültür Turizm Ve Tarih Festivali

16.09.2017 - 10:48, Güncelleme: 16.09.2017 - 10:48
 

23. Uluslararası Beypazarı Ve Yöresi Kültür Turizm Ve Tarih Festivali

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesinin düzenlediği 23. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür Turizm ve Tarih Festivali, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesinin düzenlediği 23. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür Turizm ve Tarih Festivali, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi'nin dedesi Gündüz Alp'in kabrinin bulunduğu Hırkatepe köyündeki kabrinde dualarla başladı.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, festivalin Osman Gazi'nin dedesinin kabrinin başında başlamasının çok önemli olduğunu kaydetti.Festivalin üç gün süreceğini belirten Başkan Kaplan, etkinlikler kapsamında okçuluk ve kılıç kalkan gösterilerinin yer alacağını söyledi.Kaymakam Kadir Ekinci, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Selçuk Özdem, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Hırkatepeliler Derneği Başkanı Gündüzalp Ünal'ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü mehteran takımı çeşitli marşları seslendirdi, okçular çeşitli gösteriler sundu.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesinin düzenlediği 23. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür Turizm ve Tarih Festivali, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesinin düzenlediği 23. Uluslararası Beypazarı ve Yöresi Kültür Turizm ve Tarih Festivali, Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi'nin dedesi Gündüz Alp'in kabrinin bulunduğu Hırkatepe köyündeki kabrinde dualarla başladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, festivalin Osman Gazi'nin dedesinin kabrinin başında başlamasının çok önemli olduğunu kaydetti.

Festivalin üç gün süreceğini belirten Başkan Kaplan, etkinlikler kapsamında okçuluk ve kılıç kalkan gösterilerinin yer alacağını söyledi.

Kaymakam Kadir Ekinci, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Selçuk Özdem, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, Hırkatepeliler Derneği Başkanı Gündüzalp Ünal'ın yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü mehteran takımı çeşitli marşları seslendirdi, okçular çeşitli gösteriler sundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.