pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de "Narko-sokak" Uygulaması

14.09.2017 - 23:28, Güncelleme: 14.09.2017 - 23:28
 

Eskişehir'de "Narko-sokak" Uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte "Narko-sokak" uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte "Narko-sokak" uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele, Asayiş, Trafik, Çevik Kuvvet ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı 200 personelden oluşan 60 ekip, İsmet İnönü, Basın Şehitleri, Sivrihisar caddeleriyle Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde ve Zafer, Tunalı mahallelerinde eş zamanlı uygulama başlattı.Daha önceden belirlenen bazı ev ve iş yerlerinde de arama yapan ekipler, şüphe üzerinde durdurdukları araçları da kontrol etti. Şüphelilerin üst aramasıyla kimlik sorgusunun yapıldığı uygulamada, uyuşturucu madde arama köpeği "Lady" de ekiplerle görev yaptı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte "Narko-sokak" uygulaması yapıldı. Uygulama kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte "Narko-sokak" uygulaması yapıldı.

Uygulama kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele, Asayiş, Trafik, Çevik Kuvvet ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı 200 personelden oluşan 60 ekip, İsmet İnönü, Basın Şehitleri, Sivrihisar caddeleriyle Porsuk Bulvarı'ndaki eğlence merkezlerinde ve Zafer, Tunalı mahallelerinde eş zamanlı uygulama başlattı.

Daha önceden belirlenen bazı ev ve iş yerlerinde de arama yapan ekipler, şüphe üzerinde durdurdukları araçları da kontrol etti.

Şüphelilerin üst aramasıyla kimlik sorgusunun yapıldığı uygulamada, uyuşturucu madde arama köpeği "Lady" de ekiplerle görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.