pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Beypazarı Teşkilatı Üye Sayısını Arttırdı

14.09.2017 - 14:53, Güncelleme: 14.09.2017 - 14:53
 

Ak Parti Beypazarı Teşkilatı Üye Sayısını Arttırdı

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, üye sayısını 9 bin 537'ye çıkardıklarını bildirdi. Hız, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, üye sayısını 9 bin 537'ye çıkardıklarını bildirdi. Hız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye güzel hizmetler kazandırılmasının gayretinde olduklarını söyledi. İlçe Başkanlığı olarak yaptıkları toplantılarda birçok konuyu ele alarak gündeme taşıdıklarını belirten Hız, şunları kaydetti:"Çarşamba günleri halkın sorunlarını dinledik. Her şeyimizle vatandaşın yanında, arasında olmaya çalıştık. Son referandumda ülke genelinde birçok ilçeden fazla oy alarak yüzde 61'e ulaştık. Mahalle mahalle, belde belde, köy köy gezerek halka teşekkürlerimizi bildirdik. Partimizin uyum içinde olması ve çalışması, hizmetlerin her alana eşit olarak gelmesini sağladı. Parti olarak uyum içinde çalışıyoruz. Üye sayısını 9 bin 537'ye çıkardık."Sorun üreten bir ilçe yönetimi olmadıklarını, diğer partilerle ve ilçe başkanlarıyla istişare içinde bulunarak ve herkesi kucaklayarak çalıştıklarını dile getiren Hız, "Bizim farkımız bu oldu. Herkesi dinledik, çözüm ürettik. Böylece partimizin üye sayısını da artırmış olduk. Yaptığımız çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Ankara Milletvekillerinin tümüne teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.
ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, üye sayısını 9 bin 537'ye çıkardıklarını bildirdi. Hız, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...

ANKARA (AA) - AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, üye sayısını 9 bin 537'ye çıkardıklarını bildirdi.

Hız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye güzel hizmetler kazandırılmasının gayretinde olduklarını söyledi.

İlçe Başkanlığı olarak yaptıkları toplantılarda birçok konuyu ele alarak gündeme taşıdıklarını belirten Hız, şunları kaydetti:

"Çarşamba günleri halkın sorunlarını dinledik. Her şeyimizle vatandaşın yanında, arasında olmaya çalıştık. Son referandumda ülke genelinde birçok ilçeden fazla oy alarak yüzde 61'e ulaştık. Mahalle mahalle, belde belde, köy köy gezerek halka teşekkürlerimizi bildirdik. Partimizin uyum içinde olması ve çalışması, hizmetlerin her alana eşit olarak gelmesini sağladı. Parti olarak uyum içinde çalışıyoruz. Üye sayısını 9 bin 537'ye çıkardık."

Sorun üreten bir ilçe yönetimi olmadıklarını, diğer partilerle ve ilçe başkanlarıyla istişare içinde bulunarak ve herkesi kucaklayarak çalıştıklarını dile getiren Hız, "Bizim farkımız bu oldu. Herkesi dinledik, çözüm ürettik. Böylece partimizin üye sayısını da artırmış olduk. Yaptığımız çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Ankara Milletvekillerinin tümüne teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.