pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Şeker'de Tatbikat Yapıldı

14.09.2017 - 13:08, Güncelleme: 14.09.2017 - 13:08
 

Kayseri Şeker'de Tatbikat Yapıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikasında, acil durum ve yangın tatbikatı yapıldı. Kayseri Şeker'den yapılan açıklamaya göre, yapılan acil durum ve...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikasında, acil durum ve yangın tatbikatı yapıldı. Kayseri Şeker'den yapılan açıklamaya göre, yapılan acil durum ve yangın tatbikatıyla muhtemel yangın sırasında yapılacaklar ele alındı. Kayseri Şeker Fabrikası Sivil Savunma Müdürlüğüne bağlı 10 kişilik itfaiye personeli ile itfaiye aracının hazır bulunduğu tatbikatta, yangın yerindeki tehlikeler, yangın malzeme bilgisi, yangına müdahale organizasyonu ve yangın güvenlik konuları, yangında kullanılan temiz hava solunum setleri, söndürme cihaz ve ekipmanının kullanılması, tehlikeli kimyasallar, yangın eğitimi ve tahliye tatbikatı kuralları ile uygulamada dikkat edilecek konular hakkında bilgilendirme yapıldı.Tatbikattı, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Vekili Osman Canıtez ve yardımcıları ile Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı da takip etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikasında, acil durum ve yangın tatbikatı yapıldı. Kayseri Şeker'den yapılan açıklamaya göre, yapılan acil durum ve...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikasında, acil durum ve yangın tatbikatı yapıldı.

Kayseri Şeker'den yapılan açıklamaya göre, yapılan acil durum ve yangın tatbikatıyla muhtemel yangın sırasında yapılacaklar ele alındı.

Kayseri Şeker Fabrikası Sivil Savunma Müdürlüğüne bağlı 10 kişilik itfaiye personeli ile itfaiye aracının hazır bulunduğu tatbikatta, yangın yerindeki tehlikeler, yangın malzeme bilgisi, yangına müdahale organizasyonu ve yangın güvenlik konuları, yangında kullanılan temiz hava solunum setleri, söndürme cihaz ve ekipmanının kullanılması, tehlikeli kimyasallar, yangın eğitimi ve tahliye tatbikatı kuralları ile uygulamada dikkat edilecek konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

Tatbikattı, Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Vekili Osman Canıtez ve yardımcıları ile Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı İbrahim Dayı da takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.