pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Belediyespor'dan Vali Şentürk'e Ziyaret

13.09.2017 - 15:28, Güncelleme: 13.09.2017 - 15:28
 

Kırşehir Belediyespor'dan Vali Şentürk'e Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Vali Şentürk, her kentin üst liglerde temsil edilmesi gerektiğini ve bunun kentlere olumlu katkılarının olduğunu kaydetti.Sporun kentlerin sosyal ve ekonomik yapısına katkılarının azımsanamayacak seviyede olduğunu hatırlatan Şentürk, "Kırşehir Belediyespor şehrimizi temsil eden futbol takımımızdır. Bu takımı olduğu yerden daha ileri seviyelere çıkarmak için çalışmalar yürütüyoruz. Valilik olarak şehrimizin takımına destek vermeye devam edeceğiz. Bizler kadar taraftarlarımızın da şehrin kulübüne destek olmaları gereklidir." ifadelerini kullandı.Ziyarette Kulüp Başkanı Veli Şahin ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Vali Şentürk, her kentin üst liglerde temsil edilmesi gerektiğini ve bunun kentlere olumlu katkılarının olduğunu kaydetti.

Sporun kentlerin sosyal ve ekonomik yapısına katkılarının azımsanamayacak seviyede olduğunu hatırlatan Şentürk, "Kırşehir Belediyespor şehrimizi temsil eden futbol takımımızdır. Bu takımı olduğu yerden daha ileri seviyelere çıkarmak için çalışmalar yürütüyoruz. Valilik olarak şehrimizin takımına destek vermeye devam edeceğiz. Bizler kadar taraftarlarımızın da şehrin kulübüne destek olmaları gereklidir." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Kulüp Başkanı Veli Şahin ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.