pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirspor'dan "Efsane" Futbolcularına Jest

13.09.2017 - 13:13, Güncelleme: 13.09.2017 - 13:13
 

Eskişehirspor'dan "Efsane" Futbolcularına Jest

- Eskişehirspor'un "efsane" kadrosunda yer alan futbolcular, siyah-kırmızılı takımın maçlarını VIP ve protokol tribünlerinde takip edecek

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'un, Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kupalarını kazanan kadrosunda yer alan "efsane" futbolcular, siyah-kırmızılı takımın maçlarını bundan sonra VIP ve protokol tribünlerinde izleyecek.Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, dün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Eskişehirspor'un TFF 1. Lig'in 2017-2018 sezonu iç saha maçlarını, "efsane" futbolcuların, Yeni Eskişehir Stadı'ndaki VIP ve protokol tribünlerinde kulübün misafiri olarak izlemesine oy birliğiyle karar verildiği bildirildi.
- Eskişehirspor'un "efsane" kadrosunda yer alan futbolcular, siyah-kırmızılı takımın maçlarını VIP ve protokol tribünlerinde takip edecek


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor'un, Türkiye, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kupalarını kazanan kadrosunda yer alan "efsane" futbolcular, siyah-kırmızılı takımın maçlarını bundan sonra VIP ve protokol tribünlerinde izleyecek.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, dün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Eskişehirspor'un TFF 1. Lig'in 2017-2018 sezonu iç saha maçlarını, "efsane" futbolcuların, Yeni Eskişehir Stadı'ndaki VIP ve protokol tribünlerinde kulübün misafiri olarak izlemesine oy birliğiyle karar verildiği bildirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.