pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'den Kısa Kısa

13.09.2017 - 09:38, Güncelleme: 13.09.2017 - 09:38
 

Kırşehir'den Kısa Kısa

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e yapılacak turizm uygulama otelinin, kentteki en kapsamlı otellerden biri olacağını...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e yapılacak turizm uygulama otelinin, kentteki en kapsamlı otellerden biri olacağını ve hem eğitim hem de turizm hizmeti vereceğini bildirdi. Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, kentteki termal su kaynaklarının önemli bir turizm potansiyeli oluşturduğunu ifade etti. Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi için yaptırılacak uygulama otelinin, kentin turizm potansiyeli de düşünülerek yaptırılacağını belirten Arslan, şunları kaydetti: "Yaptırılacak uygulama oteli hem Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine destek sağlayacak hem de şehirde yapılmış en kapsamlı otellerden biri olacaktır. Böylece hem eğitim hem de turizm alanında büyük faydalar sağlayacaktır. 22 bin 400 metrekare inşaat alanın sahip, 1 bodrum kat, 1 zemin kat, 6 normal kattan oluşan yapıda, 1 büyük termal havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı ve sauna bulunacak. Bahçeli ve kapalı kısım olarak tasarlanan düğün salonu ise her türlü organizasyon için uygun şekilde kullanılacaktır. Otelde konaklama hizmeti adına 92 çift kişilik oda, 7 tekli oda, 2 engelli odası ve 4 süit oda bulunacaktır. Kırşehirimize hayırlı olsun."Arslan açıklamasında ayrıca, Mucur ilçesinde bulunan futbol sahasının bakım ve onarımı için talep edilen ödeneğin de onaylandığını bildirdi. - Kırşehir sokakları iyileştiriliyor Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent genelinde cadde ve sokaklarda bakım onarım ve yenileme ve asfalt kaplama çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kentin önemli ihtiyaçları olan asfalt ve parke çalışmalarına önem verdiklerini, Kırşehir’i daha çağdaş ve ferah bir görünüm kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti. Kent kimliğine yakışır yollar ve daha verimli kullanım alanları oluşturmayı amaçladıklarını hatırlatan Bahçeci, "Kentte insan hayatını ön plana çıkaran ve şehrin değerini arttırmaya yönelik çalışmalarımız tamamlandığında daha güzel ve modern bir Kırşehir olacak. Yaşanabilir bir kent olarak Kırşehir'i, gelecek nesillere teslim etmek bizim asli görevimizdir." ifadelerini kullandı. - Ensar Vakfında görev değişimiEnsar Vakfı Kırşehir Şube Başkanlığı görevine İsmail Yağmur getirildi.Rüştü Yeşil'den boşalan şube başkanlığı görevini ilahiyatçı ve eğitimci İsmail Yağmur'un sürdüreceği bildirildi.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e yapılacak turizm uygulama otelinin, kentteki en kapsamlı otellerden biri olacağını...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir'e yapılacak turizm uygulama otelinin, kentteki en kapsamlı otellerden biri olacağını ve hem eğitim hem de turizm hizmeti vereceğini bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, kentteki termal su kaynaklarının önemli bir turizm potansiyeli oluşturduğunu ifade etti.

Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi için yaptırılacak uygulama otelinin, kentin turizm potansiyeli de düşünülerek yaptırılacağını belirten Arslan, şunları kaydetti:

"Yaptırılacak uygulama oteli hem Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine destek sağlayacak hem de şehirde yapılmış en kapsamlı otellerden biri olacaktır. Böylece hem eğitim hem de turizm alanında büyük faydalar sağlayacaktır. 22 bin 400 metrekare inşaat alanın sahip, 1 bodrum kat, 1 zemin kat, 6 normal kattan oluşan yapıda, 1 büyük termal havuz, çocuk havuzu, Türk hamamı ve sauna bulunacak. Bahçeli ve kapalı kısım olarak tasarlanan düğün salonu ise her türlü organizasyon için uygun şekilde kullanılacaktır. Otelde konaklama hizmeti adına 92 çift kişilik oda, 7 tekli oda, 2 engelli odası ve 4 süit oda bulunacaktır. Kırşehirimize hayırlı olsun."

Arslan açıklamasında ayrıca, Mucur ilçesinde bulunan futbol sahasının bakım ve onarımı için talep edilen ödeneğin de onaylandığını bildirdi.

- Kırşehir sokakları iyileştiriliyor

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, kent genelinde cadde ve sokaklarda bakım onarım ve yenileme ve asfalt kaplama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kentin önemli ihtiyaçları olan asfalt ve parke çalışmalarına önem verdiklerini, Kırşehir’i daha çağdaş ve ferah bir görünüm kazandırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Kent kimliğine yakışır yollar ve daha verimli kullanım alanları oluşturmayı amaçladıklarını hatırlatan Bahçeci, "Kentte insan hayatını ön plana çıkaran ve şehrin değerini arttırmaya yönelik çalışmalarımız tamamlandığında daha güzel ve modern bir Kırşehir olacak. Yaşanabilir bir kent olarak Kırşehir'i, gelecek nesillere teslim etmek bizim asli görevimizdir." ifadelerini kullandı.

- Ensar Vakfında görev değişimi

Ensar Vakfı Kırşehir Şube Başkanlığı görevine İsmail Yağmur getirildi.

Rüştü Yeşil'den boşalan şube başkanlığı görevini ilahiyatçı ve eğitimci İsmail Yağmur'un sürdüreceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.