pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Turşucu'dan Ünver'e Ziyaret

12.09.2017 - 15:43, Güncelleme: 12.09.2017 - 15:43
 

Turşucu'dan Ünver'e Ziyaret

NEVŞEHİR (AA) - Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti. Belediye Başkanı Ünver'i...

NEVŞEHİR (AA) - Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti. Belediye Başkanı Ünver'i makamında ziyaret eden Turşucu, ziyaretin ardından Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı devam eden Nevşehir Külliyesini gezdi ve çalışmalara ilişkin Ünver'den bilgi aldı. Ünver, Turşucu'ya ziyaretin anısına yöreye ait el sanatlarından çanak anfora hediye etti.Turşucu ise Ünver'e kurumu tarafından hazırlanan bir kitap hediye etti. Ziyarette, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Aldemir, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Atalay Tutar da hazır bulundu.
NEVŞEHİR (AA) - Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti. Belediye Başkanı Ünver'i...

NEVŞEHİR (AA) - Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ünver'i makamında ziyaret eden Turşucu, ziyaretin ardından Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı devam eden Nevşehir Külliyesini gezdi ve çalışmalara ilişkin Ünver'den bilgi aldı.

Ünver, Turşucu'ya ziyaretin anısına yöreye ait el sanatlarından çanak anfora hediye etti.

Turşucu ise Ünver'e kurumu tarafından hazırlanan bir kitap hediye etti.

Ziyarette, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Aldemir, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Atalay Tutar da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.