pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Okul Güvenlik Toplantısı Yapıldı

12.09.2017 - 15:28, Güncelleme: 12.09.2017 - 15:28
 

Beypazarı'nda Okul Güvenlik Toplantısı Yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür başkanlığındaki toplantıda, öğrencilerin okula gidip gelmeleri ve servis durumları, okul çevrelerindeki güvenlik önlemleri görüşüldü. Temür, yaptığı konuşmada, ilçede 10 bin öğrencinin eğitim öğretime başlayacağını belirterek, bu öğrencilerin iyi eğitim almasının aileleri, öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm yetkilileri ilgilendirdiğini söyledi. Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden, öğrencilere daha iyi hizmet verebilmek adına servislerin zaman zaman denetlenmesini isteyen Temür, kendilerinin de servisler üzerinde hassasiyetle duracaklarını, her öğrencinin koltuğunda oturarak okula gidip gelmesini sağlamaya çalışacaklarını kaydetti. Toplantıya, Jandarma Komutanı Üsteğmen Nurullah Erdoğan, Emniyet Müdürü Atilla Yaşar, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Şahin, Merkez Polis Karakolu Asayiş Büro Amiri Alper Dereli ile toplantının düzenlendiği Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Karakaya ve müdür yardımcıları katıldı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılı öncesi güvenlik toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Temür başkanlığındaki toplantıda, öğrencilerin okula gidip gelmeleri ve servis durumları, okul çevrelerindeki güvenlik önlemleri görüşüldü.

Temür, yaptığı konuşmada, ilçede 10 bin öğrencinin eğitim öğretime başlayacağını belirterek, bu öğrencilerin iyi eğitim almasının aileleri, öğretmenleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve tüm yetkilileri ilgilendirdiğini söyledi.

Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden, öğrencilere daha iyi hizmet verebilmek adına servislerin zaman zaman denetlenmesini isteyen Temür, kendilerinin de servisler üzerinde hassasiyetle duracaklarını, her öğrencinin koltuğunda oturarak okula gidip gelmesini sağlamaya çalışacaklarını kaydetti.

Toplantıya, Jandarma Komutanı Üsteğmen Nurullah Erdoğan, Emniyet Müdürü Atilla Yaşar, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Şahin, Merkez Polis Karakolu Asayiş Büro Amiri Alper Dereli ile toplantının düzenlendiği Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hikmet Karakaya ve müdür yardımcıları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.