pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir'in Kültür Ve Sanat Kurslarına Kayıtlar Başladı

12.09.2017 - 14:33, Güncelleme: 12.09.2017 - 14:33
 

Büyükşehir'in Kültür Ve Sanat Kurslarına Kayıtlar Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Zerefşan Nakışhanesi'nden FOMGET halk oyunlarına, Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Türk Halk Müziği Korosu'na kadar birçok sanat dalındaki kurs kayıtları başladı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat kursları için kayıtlar başladı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Zerefşan Nakışhanesi'nden FOMGET halkoyunlarına, Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Türk Halk Müziği Korosu'na kadar birçok sanat dalındaki kurs kayıtları başladı. Büyükşehir Belediyesi'nce Zerefşan Nakışhanesi’nde verilen kursta başkentliler Türkkari minyatür sanatı, güzel yazı sanatı kaligrafi, uygun desen ve motiflerin işlendiği Kaati ve ebru gibi ilgi gören sanatları öğrenebilecek. 18 Eylül'de başlayacak kursa kayıt olmak için kimlik fotokopisi ve 1 fotoğrafla, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezi'ne başvuruda bulunmak yeterli olacak.Kurs kayıtları başlayan FOMGET Halk Oyunları Topluluğu bünyesinde, 10-13 yaş çocuk grubu, 16 ve 30 yaş gösteri ve yarışma grubu ile 30 yaş üstü hobi grubu olmak üzere üç ayrı topluluk oluşturulacak. Bu gruplardan birinde yer almak isteyenler, kimlik fotokopisi ve 3 fotoğrafla, Şafaktepe Kültür Merkezi'ne başvuruda bulunabilecek.Türk Halk Müziği Korosu için ise pazar günleri saat 10.00-12.00 arasında alınan başvurular kapsamında elemeler ve provalar, Gençlik Parkı Kültür Merkezi'nde yapılacak. Koro, 18-55 yaş aralığındaki 80 kişiden oluşturulacak.Türk Sanat Müzi̇ği̇ Korosu'na da 18-50 yaş aralığındaki yetenekli kişiler seçilecek. Başvuru, eleme ve provalar pazar günleri Gençlik Parkı Kültür Merkezi'nde saat 12.00-14.30 arasında yapılıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Zerefşan Nakışhanesi'nden FOMGET halk oyunlarına, Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Türk Halk Müziği Korosu'na kadar birçok sanat dalındaki kurs kayıtları başladı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kültür ve sanat kursları için kayıtlar başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Zerefşan Nakışhanesi'nden FOMGET halkoyunlarına, Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Türk Halk Müziği Korosu'na kadar birçok sanat dalındaki kurs kayıtları başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nce Zerefşan Nakışhanesi’nde verilen kursta başkentliler Türkkari minyatür sanatı, güzel yazı sanatı kaligrafi, uygun desen ve motiflerin işlendiği Kaati ve ebru gibi ilgi gören sanatları öğrenebilecek.

18 Eylül'de başlayacak kursa kayıt olmak için kimlik fotokopisi ve 1 fotoğrafla, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Kültür Merkezi'ne başvuruda bulunmak yeterli olacak.

Kurs kayıtları başlayan FOMGET Halk Oyunları Topluluğu bünyesinde, 10-13 yaş çocuk grubu, 16 ve 30 yaş gösteri ve yarışma grubu ile 30 yaş üstü hobi grubu olmak üzere üç ayrı topluluk oluşturulacak.

Bu gruplardan birinde yer almak isteyenler, kimlik fotokopisi ve 3 fotoğrafla, Şafaktepe Kültür Merkezi'ne başvuruda bulunabilecek.

Türk Halk Müziği Korosu için ise pazar günleri saat 10.00-12.00 arasında alınan başvurular kapsamında elemeler ve provalar, Gençlik Parkı Kültür Merkezi'nde yapılacak. Koro, 18-55 yaş aralığındaki 80 kişiden oluşturulacak.

Türk Sanat Müzi̇ği̇ Korosu'na da 18-50 yaş aralığındaki yetenekli kişiler seçilecek. Başvuru, eleme ve provalar pazar günleri Gençlik Parkı Kültür Merkezi'nde saat 12.00-14.30 arasında yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.