pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Silahlı Kavga: 1 Ölü

11.09.2017 - 17:58, Güncelleme: 11.09.2017 - 17:58
 

Kayseri'de Silahlı Kavga: 1 Ölü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu belirtilen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu belirtilen Mustafa Demirkol (34) ile V.S, S.S. ve İ.S. Caferbey Mahallesi'nde karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, tabancayla vurularak, ağır şekilde yaralanan Demirkol, kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi tabancayla vurularak öldürüldü. Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu belirtilen...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de yaşanan silahlı kavgada, 1 kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu belirtilen Mustafa Demirkol (34) ile V.S, S.S. ve İ.S. Caferbey Mahallesi'nde karşılaştı.

Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, tabancayla vurularak, ağır şekilde yaralanan Demirkol, kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Olayın ardından kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.