pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

10.09.2017 - 21:38, Güncelleme: 10.09.2017 - 21:38
 

Kırıkkale'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü.Alınan bilgiye göre, Zafer Caddesi'nde bir lokantada yemek yiyen...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü.Alınan bilgiye göre, Zafer Caddesi'nde bir lokantada yemek yiyen Bilal Yurtkuran ile Ferhat B. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ferhat B, arkadaşı Yurtkuran'ı bıçakla yaraladı.112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Yurtkuran, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Olayın ardından kaçan Ferhat B'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü.Alınan bilgiye göre, Zafer Caddesi'nde bir lokantada yemek yiyen...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'de iki arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, Zafer Caddesi'nde bir lokantada yemek yiyen Bilal Yurtkuran ile Ferhat B. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ferhat B, arkadaşı Yurtkuran'ı bıçakla yaraladı.

112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Yurtkuran, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan Ferhat B'yi yakalama çalışmaları devam ediyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.