pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

10.09.2017 - 10:38, Güncelleme: 10.09.2017 - 10:38
 

Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

AKSARAY (AA)- Aksaray'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Bayram Korkmaz yönetimindeki 68 KS 512 plakalı hafif ticari...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Bayram Korkmaz yönetimindeki 68 KS 512 plakalı hafif ticari araç, Ihlara yolu Doğantarla Köyü yakınlarında Yasin Erkli'nin kullandığı 42 KK 541 plakalı otomobille çarpıştı.Kazada, otomobil sürücüsü Erkli ile araçlarda bulunan Zohre Korkmaz ve Fatih Karabacak yaralandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
AKSARAY (AA)- Aksaray'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Bayram Korkmaz yönetimindeki 68 KS 512 plakalı hafif ticari...

AKSARAY (AA)- Aksaray'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Bayram Korkmaz yönetimindeki 68 KS 512 plakalı hafif ticari araç, Ihlara yolu Doğantarla Köyü yakınlarında Yasin Erkli'nin kullandığı 42 KK 541 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Erkli ile araçlarda bulunan Zohre Korkmaz ve Fatih Karabacak yaralandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.