pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Van'da Zırhlı Polis Aracının Şarampole Devrilmesi

09.09.2017 - 23:08, Güncelleme: 09.09.2017 - 23:08
 

Van'da Zırhlı Polis Aracının Şarampole Devrilmesi

Kazada şehit olan polis memuru Saka'nın Sivas'taki baba ocağında yas var

SİVAS (AA) - Van'da zırhlı polis aracının şarampole devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Adnan Saka'nın Sivas'taki babaevine acı haber ulaştı.Şehadet haberi, Adnan Saka'nın (39) Kızılırmak Mahallesi Çukur Pınar Sokak'ta yaşayan babası İbrahim ve annesi Mukadder'e, Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya ve diğer yetkililer tarafından verildi.Şehidin yakınları da babaevine gelerek taziyelerini iletti. Eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı.Görevine 10 yıl önce başlayan Saka'nın evli ve Yusuf Ali (6) adında bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi.Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait zırhlı araç, Özalp ilçesine bağlı Aşağıakçagül Mahallesi'nde şarampole devrilmiş, kazada Saka şehit olmuş, 3 polis yaralanmıştı.
Kazada şehit olan polis memuru Saka'nın Sivas'taki baba ocağında yas var

SİVAS (AA) - Van'da zırhlı polis aracının şarampole devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Adnan Saka'nın Sivas'taki babaevine acı haber ulaştı.

Şehadet haberi, Adnan Saka'nın (39) Kızılırmak Mahallesi Çukur Pınar Sokak'ta yaşayan babası İbrahim ve annesi Mukadder'e, Vali Yardımcısı Mehmet Nebi Kaya ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Şehidin yakınları da babaevine gelerek taziyelerini iletti. Eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Görevine 10 yıl önce başlayan Saka'nın evli ve Yusuf Ali (6) adında bir çocuk sahibi olduğu öğrenildi.

Muradiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait zırhlı araç, Özalp ilçesine bağlı Aşağıakçagül Mahallesi'nde şarampole devrilmiş, kazada Saka şehit olmuş, 3 polis yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.