pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Telefonda Dolandırıcılık

09.09.2017 - 17:53, Güncelleme: 09.09.2017 - 17:53
 

Eskişehir'de Telefonda Dolandırıcılık

Kendisini telefonda polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, 3 kişinin 75 bin lirasını dolandırdı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 3 kişi, kendisini telefonda polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler tarafından toplam 75 bin 850 lira dolandırıldı.Alınan bilgiye göre, kent merkezinde yaşayan G.C. (77), F.D. (76) ve D.Ö'yü (33) arayan bir kişi, kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp, kimliklerinin hırsızlık ve terör olaylarında kullanıldığını, parasının ve bileziklerinin üzerinden parmak izi alınacağını söyledi. Şüpheli, kadınlardan parayı ve bilezikleri eve gelecek polise verilmesini istedi.Bunun üzerine G.C, F.D. ve D.Ö, yaklaşık 70 bin lira değerindeki ziynet eşyaları ile 5 bin 850 lirayı, kendisini polis olarak tanıtan şüpheliye verdikten sonra dolandırıldığını anlayarak polise başvurdu.Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Kendisini telefonda polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, 3 kişinin 75 bin lirasını dolandırdı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 3 kişi, kendisini telefonda polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler tarafından toplam 75 bin 850 lira dolandırıldı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde yaşayan G.C. (77), F.D. (76) ve D.Ö'yü (33) arayan bir kişi, kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp, kimliklerinin hırsızlık ve terör olaylarında kullanıldığını, parasının ve bileziklerinin üzerinden parmak izi alınacağını söyledi. Şüpheli, kadınlardan parayı ve bilezikleri eve gelecek polise verilmesini istedi.

Bunun üzerine G.C, F.D. ve D.Ö, yaklaşık 70 bin lira değerindeki ziynet eşyaları ile 5 bin 850 lirayı, kendisini polis olarak tanıtan şüpheliye verdikten sonra dolandırıldığını anlayarak polise başvurdu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.