pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Otobüsler Üniversite Kampüsünde Toplanacak

08.09.2017 - 16:38, Güncelleme: 08.09.2017 - 16:38
 

Sivas'ta Otobüsler Üniversite Kampüsünde Toplanacak

SİVAS (AA) - Sivas'ta şehir içi toplu taşıma yapan otobüslerin Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesinde oluşturulan toplanma merkezinde toplanacağı bildirildi....

SİVAS (AA) - Sivas'ta şehir içi toplu taşıma yapan otobüslerin Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesinde oluşturulan toplanma merkezinde toplanacağı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, otobüs toplanma merkezi için geçen yıl başlatılan çalışmalar tamamlandı ve 11 Eylül 2017 Pazartesi gününden itibaren otobüsler artık yeni toplanma merkezinde hizmet vermeye başlayacak. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 50 bini aşan nüfusu ile gün geçtikçe büyüyen Cumhuriyet Üniversitesinin ulaşım sorununa İsmet Yılmaz Köprüsü, Köprülü Kavşağı ve İsmet Yılmaz Bulvarı'nı yaparak büyük oranda çözüm ürettiklerini belirtti.Başkan Aydın, şunları kaydetti: "Otobüslerimiz pazartesi gününden itibaren yeni toplanma merkezi olan üniversiteye gidecek. Gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Bu alana ulaşan yolar başta İsmet Yılmaz Bulvarı olmak üzere Bağdat Caddesi, Eğri Köprü'nün yanına yapılan ikinci köprü ile tüm altyapılar eksiksiz bir hale getirildi. - İki hafta içinde oturacakŞuanda herhangi bir eksiğimiz yok. Ancak yeni bir uygulama olduğu için güzergahlar farklılaşacak. Bu da ilk etapta bir kargaşa oluşturabilir. Bu konuda vatandaşlarımızın sabırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah sistem bir, iki hafta içerisinde tamamen oturacak."Başta üniversite öğrencileri olmak üzere şehrin her yerinden vatandaşların tek biletle üniversiteye ulaşma imkanına sahip olduklarını anımsatan Aydın şöyle devam etti:"Kümbet, Fatih, Kılavuz ve Alibaba gibi şehrimizin her bölgesinden artık insanlar tek seferde üniversiteye ulaşacak. İlk etapta eksiklikler olabilir ancak kısa sürede bunu gidereceğimiz kanaatindeyim. İnşallah sorunsuz bir şekilde toplu taşımaya yeni bir kalite ve standart katan uygulamamız 11 Eylül Pazartesi itibarıyla hayata geçmiş olacak.- Değişiklikler için sabırlı olunmalıİkinci bir adım ise otobüslerin yenilenmesi olacak. Bunu da yaptığımız zaman tamamen kaliteyi yakalamış olacağız. Vatandaşlarımızdan tek ricamız, güzergah değişikliklerinden ötürü ilk etapta oluşacak karışılık için sabırlı ve anlayışlı olmalarıdır. Biz levha ve tabelalarla yenilikleri zaten duyuracağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."
SİVAS (AA) - Sivas'ta şehir içi toplu taşıma yapan otobüslerin Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesinde oluşturulan toplanma merkezinde toplanacağı bildirildi....

SİVAS (AA) - Sivas'ta şehir içi toplu taşıma yapan otobüslerin Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesinde oluşturulan toplanma merkezinde toplanacağı bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, otobüs toplanma merkezi için geçen yıl başlatılan çalışmalar tamamlandı ve 11 Eylül 2017 Pazartesi gününden itibaren otobüsler artık yeni toplanma merkezinde hizmet vermeye başlayacak.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 50 bini aşan nüfusu ile gün geçtikçe büyüyen Cumhuriyet Üniversitesinin ulaşım sorununa İsmet Yılmaz Köprüsü, Köprülü Kavşağı ve İsmet Yılmaz Bulvarı'nı yaparak büyük oranda çözüm ürettiklerini belirtti.

Başkan Aydın, şunları kaydetti:

"Otobüslerimiz pazartesi gününden itibaren yeni toplanma merkezi olan üniversiteye gidecek. Gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Bu alana ulaşan yolar başta İsmet Yılmaz Bulvarı olmak üzere Bağdat Caddesi, Eğri Köprü'nün yanına yapılan ikinci köprü ile tüm altyapılar eksiksiz bir hale getirildi.

- İki hafta içinde oturacak

Şuanda herhangi bir eksiğimiz yok. Ancak yeni bir uygulama olduğu için güzergahlar farklılaşacak. Bu da ilk etapta bir kargaşa oluşturabilir. Bu konuda vatandaşlarımızın sabırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah sistem bir, iki hafta içerisinde tamamen oturacak."

Başta üniversite öğrencileri olmak üzere şehrin her yerinden vatandaşların tek biletle üniversiteye ulaşma imkanına sahip olduklarını anımsatan Aydın şöyle devam etti:

"Kümbet, Fatih, Kılavuz ve Alibaba gibi şehrimizin her bölgesinden artık insanlar tek seferde üniversiteye ulaşacak. İlk etapta eksiklikler olabilir ancak kısa sürede bunu gidereceğimiz kanaatindeyim. İnşallah sorunsuz bir şekilde toplu taşımaya yeni bir kalite ve standart katan uygulamamız 11 Eylül Pazartesi itibarıyla hayata geçmiş olacak.

- Değişiklikler için sabırlı olunmalı

İkinci bir adım ise otobüslerin yenilenmesi olacak. Bunu da yaptığımız zaman tamamen kaliteyi yakalamış olacağız. Vatandaşlarımızdan tek ricamız, güzergah değişikliklerinden ötürü ilk etapta oluşacak karışılık için sabırlı ve anlayışlı olmalarıdır. Biz levha ve tabelalarla yenilikleri zaten duyuracağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.