pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

08.09.2017 - 15:58, Güncelleme: 08.09.2017 - 15:58
 

Kayseri'de Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2017-2018 eğitim öğretim yılı güvenlik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.Valilikten yapılan açıklamada, öğrencilerin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2017-2018 eğitim öğretim yılı güvenlik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.Valilikten yapılan açıklamada, öğrencilerin 2017-2018 eğitim öğretim yılını huzur ve güven içinde geçirebilmesi amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü "Uyuşturucu ile Mücadele ve Güvenli Eğitim Toplantısı"nın düzenlendiği belirtildi.Vali Süleyman Kamçı başkanlığında mahalli idare temsilcileri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda okullarda güvenliğin azami seviyeye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması suretiyle Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne entegrasyonu, öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan korunmaları, okul servislerinde güvenli bir şekilde taşınmaları, gün ışığından azami düzeyde istifade edebilmeleri gibi konuların görüşüldüğü kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2017-2018 eğitim öğretim yılı güvenlik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.Valilikten yapılan açıklamada, öğrencilerin...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 2017-2018 eğitim öğretim yılı güvenlik tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, öğrencilerin 2017-2018 eğitim öğretim yılını huzur ve güven içinde geçirebilmesi amacıyla alınacak tedbirlerin görüşüldüğü "Uyuşturucu ile Mücadele ve Güvenli Eğitim Toplantısı"nın düzenlendiği belirtildi.

Vali Süleyman Kamçı başkanlığında mahalli idare temsilcileri, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda okullarda güvenliğin azami seviyeye çıkarılması, okul güvenlik kameralarının tamamlanması suretiyle Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ne entegrasyonu, öğrencilerin zararlı alışkanlıklardan korunmaları, okul servislerinde güvenli bir şekilde taşınmaları, gün ışığından azami düzeyde istifade edebilmeleri gibi konuların görüşüldüğü kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.