pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kmü'de İç Eğitim Proğramı

07.09.2017 - 17:23, Güncelleme: 07.09.2017 - 17:23
 

Kmü'de İç Eğitim Proğramı

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı üniversite personeline yönelik hizmet içi eğitim programı...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı üniversite personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenledi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonu'ndaki eğitimde Şube Müdürü Fatih Haklı, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) uygulamalarından "Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi (TKYS)", Mali Hizmetler Uzmanı Abdullah Demirel tarafından da "Ek Ders ve Maaş Uygulamaları" hakkında sunum yapıldı. Eğitim programı katılımcıların sorularının cevaplanması ve genel değerlendirmelerle sona erdi.
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı üniversite personeline yönelik hizmet içi eğitim programı...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı üniversite personeline yönelik hizmet içi eğitim programı düzenledi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonu'ndaki eğitimde Şube Müdürü Fatih Haklı, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilişim Sistemi (KBS) uygulamalarından "Taşınır Kayıt ve Yönetim Sistemi (TKYS)", Mali Hizmetler Uzmanı Abdullah Demirel tarafından da "Ek Ders ve Maaş Uygulamaları" hakkında sunum yapıldı.

Eğitim programı katılımcıların sorularının cevaplanması ve genel değerlendirmelerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.