pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Renault Ve Dacia, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda

07.09.2017 - 16:08, Güncelleme: 07.09.2017 - 16:08
 

Renault Ve Dacia, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda

Renault yeni Megane R.S, Dacia ise yeni Duster'ın dünya prömiyerini 67. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yapacak

İSTANBUL (AA) - Renault yeni Megane R.S, Dacia ise yeni Duster modelinin dünya prömiyerini 67. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirecek.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Frankfurt Otomobil Fuarı, Renault Megane R.S modelinin tanıtımına ev sahipliği yapacak. Renault, aynı zamanda 2030 yılına yönelik vizyonunu farklı bir formatla fuarda tanıtacak.Dacia ise 67. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni tasarımıyla yeni Duster modelini sergileyecek.
Renault yeni Megane R.S, Dacia ise yeni Duster'ın dünya prömiyerini 67. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yapacak

İSTANBUL (AA) - Renault yeni Megane R.S, Dacia ise yeni Duster modelinin dünya prömiyerini 67. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Frankfurt Otomobil Fuarı, Renault Megane R.S modelinin tanıtımına ev sahipliği yapacak. Renault, aynı zamanda 2030 yılına yönelik vizyonunu farklı bir formatla fuarda tanıtacak.

Dacia ise 67. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni tasarımıyla yeni Duster modelini sergileyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.