pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Adli Yıl Açılışı

05.09.2017 - 19:13, Güncelleme: 05.09.2017 - 19:13
 

Kayseri'de Adli Yıl Açılışı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Barosu tarafından yeni adli yılın başlaması dolayısıyla resepsiyon verildi.Bir otelde düzenlenen resepsiyona, Kayseri Valisi Süleyman...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Barosu tarafından yeni adli yılın başlaması dolayısıyla resepsiyon verildi.Bir otelde düzenlenen resepsiyona, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Erciyes Üniversitesi Rektörü Muhammed Güven, Kayseri Baro Başkanı Cavit Dursun, Kayseri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Arslantürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.Baro Başkanı Dursun, resepsiyonda yaptığı konuşmada, yeni adli yılın hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak şunları kaydetti:"Yeni adli yılın, ülkemizde hukuki güvenliğe, hızlı, adil, bağımsız ve tarafsız bir yargıya ve güçlü bir savunmaya vesile olmasını temenni ediyoruz. Ancak bu temenninin gerçekleşmesi için toplumdaki her kesimin emek, çaba, özveri ve inancına ihtiyacımız bulunmaktadır. Siyasi irade ve devlet yöneticilerinin yargı erkinin eşitler arasında birinci erk olduğuna, kuvvetler ayrılığı, hukukun üstünlüğü ve hukuk devleti ilkelerine, adalet, liyakat, savunma ile eşitlik kavramlarına ve evrensel yargı kurallarına inanmaları, saygı göstermeleri şarttır. Hakim ve savcılarımızın teminat ve güvenceleri tam olarak sağlamalı, savunma hakkı önündeki tüm engeller kaldırılmalı, yasalar yapılırken yargı organlarının görüş ve önerileri öncelikle dikkate alınmalı, barolar ile avukatların tam bağımsızlığı sağlanmalıdır."Cumhuriyet Başsavcı Vekili Arslantürk ise yeni adli yıl içerisinde yargıyı ayakta tutan hakim, savcı ve avukat meslektaşlarına başarılar diledi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Barosu tarafından yeni adli yılın başlaması dolayısıyla resepsiyon verildi.Bir otelde düzenlenen resepsiyona, Kayseri Valisi Süleyman...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Barosu tarafından yeni adli yılın başlaması dolayısıyla resepsiyon verildi.

Bir otelde düzenlenen resepsiyona, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Erciyes Üniversitesi Rektörü Muhammed Güven, Kayseri Baro Başkanı Cavit Dursun, Kayseri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Arslantürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Baro Başkanı Dursun, resepsiyonda yaptığı konuşmada, yeni adli yılın hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak şunları kaydetti:

"Yeni adli yılın, ülkemizde hukuki güvenliğe, hızlı, adil, bağımsız ve tarafsız bir yargıya ve güçlü bir savunmaya vesile olmasını temenni ediyoruz. Ancak bu temenninin gerçekleşmesi için toplumdaki her kesimin emek, çaba, özveri ve inancına ihtiyacımız bulunmaktadır. Siyasi irade ve devlet yöneticilerinin yargı erkinin eşitler arasında birinci erk olduğuna, kuvvetler ayrılığı, hukukun üstünlüğü ve hukuk devleti ilkelerine, adalet, liyakat, savunma ile eşitlik kavramlarına ve evrensel yargı kurallarına inanmaları, saygı göstermeleri şarttır. Hakim ve savcılarımızın teminat ve güvenceleri tam olarak sağlamalı, savunma hakkı önündeki tüm engeller kaldırılmalı, yasalar yapılırken yargı organlarının görüş ve önerileri öncelikle dikkate alınmalı, barolar ile avukatların tam bağımsızlığı sağlanmalıdır."

Cumhuriyet Başsavcı Vekili Arslantürk ise yeni adli yıl içerisinde yargıyı ayakta tutan hakim, savcı ve avukat meslektaşlarına başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.