pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'den Kısa Kısa

05.09.2017 - 16:13, Güncelleme: 05.09.2017 - 16:13
 

Nevşehir'den Kısa Kısa

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de yaşayan Afganlar adına bir heyet Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.Heyet üyeleri, ülkelerinden savaş başta olmak üzere çeşitli...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de yaşayan Afganlar adına bir heyet Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.Heyet üyeleri, ülkelerinden savaş başta olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı ayrılarak Türkiye'ye sığınan ve kentte ikamet eden Afgan aileler adına Vali Aktaş'a kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür etti.Konuklarıyla sohbet eden Aktaş, mülteci ve sığınmacıların sorun ve talepleri konusunda heyetten bilgi aldı. - Adli yıl açılışıAK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yargı bağımsızlığının sağlanması, hukukun üstünlüğünün korunmasının milletin ve devletin en büyük sigortası olduğunu söyledi. Yeni adli yıl açılışı münasebetiyle mesaj yayımlayan Tanrıver, adaletin, hiçbir kurumun, görüş veya kesimin etkisi altında kalmadan hızlı bir şekilde tecelli etmesi, hakkın hak edene verilmesi, toplumsal huzurun ve güvenin temel taşı olduğunu vurguladı. Tanrıver, "Güçlü bir ülke olabilmemiz, yasama, yürütme ve yargı erklerinin uyum içinde ve bağımsız olarak çalışması ile mümkün olabilecektir. Hakkın hak edene verilmesi, tarafların kim olduğuna bakılmaksızın sadece adaletin tecellisi için çalışmak gibi kutsal bir misyonu üstlenmiş olan yargı, bu hayati görevi ne kadar başarılı bir şekilde yerine getirirse o derece toplumumuzda güven, huzur ve birliğin tesisine katkı sağlamış olacaktır." dedi. - THM eğitimleri verilecekNevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, "Halk Oyunları ve Türk Halk Müziği Koro Eğitimleri" verileceği bildirildi.Belediyeden yapılan açıklamada, toplumdaki müzik kültürünün yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlere çeşitli yörelerine ait halk oyunlarının öğretilmesi amacıyla belediye tarafından kurs düzenlenecek.Eylül ayı sonunda başlayacak eğitimlerde, halk oyunları kurslarının hafta içi, koro eğitimlerinin ise hafta sonu düzenleneceği, müracaatların alınmaya başlandığı açıklandı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de yaşayan Afganlar adına bir heyet Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.Heyet üyeleri, ülkelerinden savaş başta olmak üzere çeşitli...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de yaşayan Afganlar adına bir heyet Vali İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

Heyet üyeleri, ülkelerinden savaş başta olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı ayrılarak Türkiye'ye sığınan ve kentte ikamet eden Afgan aileler adına Vali Aktaş'a kendilerine sunulan imkanlardan dolayı teşekkür etti.

Konuklarıyla sohbet eden Aktaş, mülteci ve sığınmacıların sorun ve talepleri konusunda heyetten bilgi aldı.

- Adli yıl açılışı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yargı bağımsızlığının sağlanması, hukukun üstünlüğünün korunmasının milletin ve devletin en büyük sigortası olduğunu söyledi.

Yeni adli yıl açılışı münasebetiyle mesaj yayımlayan Tanrıver, adaletin, hiçbir kurumun, görüş veya kesimin etkisi altında kalmadan hızlı bir şekilde tecelli etmesi, hakkın hak edene verilmesi, toplumsal huzurun ve güvenin temel taşı olduğunu vurguladı.

Tanrıver, "Güçlü bir ülke olabilmemiz, yasama, yürütme ve yargı erklerinin uyum içinde ve bağımsız olarak çalışması ile mümkün olabilecektir. Hakkın hak edene verilmesi, tarafların kim olduğuna bakılmaksızın sadece adaletin tecellisi için çalışmak gibi kutsal bir misyonu üstlenmiş olan yargı, bu hayati görevi ne kadar başarılı bir şekilde yerine getirirse o derece toplumumuzda güven, huzur ve birliğin tesisine katkı sağlamış olacaktır." dedi.

- THM eğitimleri verilecek

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde, "Halk Oyunları ve Türk Halk Müziği Koro Eğitimleri" verileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, toplumdaki müzik kültürünün yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlere çeşitli yörelerine ait halk oyunlarının öğretilmesi amacıyla belediye tarafından kurs düzenlenecek.

Eylül ayı sonunda başlayacak eğitimlerde, halk oyunları kurslarının hafta içi, koro eğitimlerinin ise hafta sonu düzenleneceği, müracaatların alınmaya başlandığı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.