pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Renault Symbıoz'un İlk Gösterimi Frankfurt'ta

Spor 05.09.2017 - 10:23, Güncelleme: 05.09.2017 - 10:23
 

Renault Symbıoz'un İlk Gösterimi Frankfurt'ta

Renault, SYMBIOZ ile 2030 yılına ilişkin otomobil vizyonunu yansıtıyor

İSTANBUL (AA) - Renault, SYMBIOZ ile 2030 yılına ilişkin otomobil vizyonunu yansıtıyor.Şirket açıklamasına göre, bu konsept model ile Renault, gelecekteki otonom, elektrikli ve internet bağlantılı mobiliteye yönelik ipuçları veriyor. SYMBIOZ'un ilk gösterimi ise Frankfurt Otomobil Fuarında gerçekleştirilecek. Renault SYMBIOZ Eski Yunanca'da "birlikte yaşamak" anlamına gelen symbiosis kelimesine gönderme yapıyor. Otomobilin geleceğini yansıtan bu yeni konsept model, çevreye duyarlı ve sürücülerin dijital dünyası ile sürekli etkileşim içinde olmak üzere tasarlandı. 12 Eylül’de Frankfurt Otomobil Fuarında ilk gösterimi gerçekleştirilecek modelin isminde yer alan "Z" harfi Z.E. teknolojisine gönderme yapıyor.
Renault, SYMBIOZ ile 2030 yılına ilişkin otomobil vizyonunu yansıtıyor

İSTANBUL (AA) - Renault, SYMBIOZ ile 2030 yılına ilişkin otomobil vizyonunu yansıtıyor.

Şirket açıklamasına göre, bu konsept model ile Renault, gelecekteki otonom, elektrikli ve internet bağlantılı mobiliteye yönelik ipuçları veriyor.

SYMBIOZ'un ilk gösterimi ise Frankfurt Otomobil Fuarında gerçekleştirilecek.

Renault SYMBIOZ Eski Yunanca'da "birlikte yaşamak" anlamına gelen symbiosis kelimesine gönderme yapıyor.

Otomobilin geleceğini yansıtan bu yeni konsept model, çevreye duyarlı ve sürücülerin dijital dünyası ile sürekli etkileşim içinde olmak üzere tasarlandı.

12 Eylül’de Frankfurt Otomobil Fuarında ilk gösterimi gerçekleştirilecek modelin isminde yer alan "Z" harfi Z.E. teknolojisine gönderme yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.