pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şimşek Vatandaşlarla Bayramlaştı

02.09.2017 - 11:18, Güncelleme: 02.09.2017 - 11:18
 

Vali Şimşek Vatandaşlarla Bayramlaştı

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Niğde Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Vali...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Niğde Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Vali Şimşek, il protokolü ve vatandaşların bayramını kutladı. Şimşek, bayramlaşmanın ardından eşi Çiğdem Şimşek ve protokol üyeleriyle Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret etti. Sevgi Evleri'nin ardından Bor Huzurevi sakinleri ve Altunhisar Rehabilitasyon Merkezinde kalan ve tedavi görenlerin bayramını kutlayan Şimşek ve beraberindekiler, 15 Temmuz şehidi Ramazan Konuş ve şehit polis Okan Acar’ın ailelerine de bayram ziyareti yaptı. Ziyaretlerinin ardından yolardaki polis uygulama noktalarına giden Vali Şimşek, burada ekiplerce kontrol amacıyla durdurulan araçların sürücü ve yolculara şeker ikram ederek bayramlarını kutladı.
NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Niğde Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Vali...

NİĞDE (AA) - Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Niğde Öğretmenevi'nde bayramlaşma töreni düzenlendi. Vali Şimşek, il protokolü ve vatandaşların bayramını kutladı.

Şimşek, bayramlaşmanın ardından eşi Çiğdem Şimşek ve protokol üyeleriyle Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan çocukları ziyaret etti.

Sevgi Evleri'nin ardından Bor Huzurevi sakinleri ve Altunhisar Rehabilitasyon Merkezinde kalan ve tedavi görenlerin bayramını kutlayan Şimşek ve beraberindekiler, 15 Temmuz şehidi Ramazan Konuş ve şehit polis Okan Acar’ın ailelerine de bayram ziyareti yaptı.

Ziyaretlerinin ardından yolardaki polis uygulama noktalarına giden Vali Şimşek, burada ekiplerce kontrol amacıyla durdurulan araçların sürücü ve yolculara şeker ikram ederek bayramlarını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.