pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Şehitlik Ziyareti

31.08.2017 - 16:03, Güncelleme: 31.08.2017 - 16:03
 

Karaman'da Şehitlik Ziyareti

KARAMAN (AA) - Karaman'da Kurban Bayramı öncesi Garnizon Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaret edildi.Karaman Valisi Fahri Meral, Garnizon Komutanı Albay Yurdakul...

KARAMAN (AA) - Karaman'da Kurban Bayramı öncesi Garnizon Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaret edildi.Karaman Valisi Fahri Meral, Garnizon Komutanı Albay Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve daire müdürleri, Kurban Bayramı dolayısıyla şehitlikleri ziyaret etti. Ziyarette, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılmasının ardından dua edildi ve şehit kabirlerine karanfil bırakıldı. Vali Meral, ziyaret sonunda şehitlikte bulunan şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladı.
KARAMAN (AA) - Karaman'da Kurban Bayramı öncesi Garnizon Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaret edildi.Karaman Valisi Fahri Meral, Garnizon Komutanı Albay Yurdakul...

KARAMAN (AA) - Karaman'da Kurban Bayramı öncesi Garnizon Şehitliği ve Polis Şehitliği ziyaret edildi.

Karaman Valisi Fahri Meral, Garnizon Komutanı Albay Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve daire müdürleri, Kurban Bayramı dolayısıyla şehitlikleri ziyaret etti.

Ziyarette, Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılmasının ardından dua edildi ve şehit kabirlerine karanfil bırakıldı.

Vali Meral, ziyaret sonunda şehitlikte bulunan şehit aileleriyle bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.