pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

31.08.2017 - 12:23, Güncelleme: 31.08.2017 - 12:23
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çalışkan, mesajında, bayramların kardeşlik...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çalışkan, mesajında, bayramların kardeşlik bilincini yenileme, muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesi olduğunu belirtti. Bayramların aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliği olduğunu aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:"Ne yazık ki bugün barış ve huzura hasret kalan İslam coğrafyasının sokaklarında kurban değil, Müslüman kanı akıyor. İslam dünyasının kadim şehirleri, dünün esenlik ve barış yurtları, bugün yaşanılması zor ve insanların terk ettiği beldeler haline gelmiş durumda. Bizler, tarih boyunca birbirimize verdiğimiz kıymetle ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla, sağduyunun aydınlığıyla sıkıntılı dönemleri hep birlikte aştık. İnşallah, bugün ve gelecekte de aynı basireti, aynı iradeyi yine hep birlikte göstereceğiz. Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Çalışkan, mesajında, bayramların kardeşlik...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışkan, mesajında, bayramların kardeşlik bilincini yenileme, muhabbet ve dayanışmayı pekiştirme vesilesi olduğunu belirtti.

Bayramların aynı zamanda bir gönül kazanma seferberliği olduğunu aktaran Çalışkan, şunları kaydetti:

"Ne yazık ki bugün barış ve huzura hasret kalan İslam coğrafyasının sokaklarında kurban değil, Müslüman kanı akıyor. İslam dünyasının kadim şehirleri, dünün esenlik ve barış yurtları, bugün yaşanılması zor ve insanların terk ettiği beldeler haline gelmiş durumda. Bizler, tarih boyunca birbirimize verdiğimiz kıymetle ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla, sağduyunun aydınlığıyla sıkıntılı dönemleri hep birlikte aştık. İnşallah, bugün ve gelecekte de aynı basireti, aynı iradeyi yine hep birlikte göstereceğiz. Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.