pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

30.08.2017 - 17:18, Güncelleme: 30.08.2017 - 17:18
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmeh Karahan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karahan mesajında, bayramların barış, hoşgörü ve sevgi...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmeh Karahan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karahan mesajında, bayramların barış, hoşgörü ve sevgi günleri olması gerektiğini belirtti.Hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramların aynı zamanda coşku ve sevgi günleri olduğunu kaydeden Karahan, şöyle devam etti:"Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması, etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Sevginin, saygının, hoşgörünün ve yardımlaşma duygusunun oluşturacağı iklimin güçlenmesi, şiddetin, savaşların yerini barışa bırakması ortak arzumuzdur. Değerli hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."
KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmeh Karahan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Karahan mesajında, bayramların barış, hoşgörü ve sevgi...

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmeh Karahan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karahan mesajında, bayramların barış, hoşgörü ve sevgi günleri olması gerektiğini belirtti.

Hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramların aynı zamanda coşku ve sevgi günleri olduğunu kaydeden Karahan, şöyle devam etti:

"Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması, etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Sevginin, saygının, hoşgörünün ve yardımlaşma duygusunun oluşturacağı iklimin güçlenmesi, şiddetin, savaşların yerini barışa bırakması ortak arzumuzdur. Değerli hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.