pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyük Zaferin 95. Yıl Dönümü

30.08.2017 - 16:03, Güncelleme: 30.08.2017 - 16:03
 

Büyük Zaferin 95. Yıl Dönümü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman, Mucur ve Akpınar ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.Akpınar...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman, Mucur ve Akpınar ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.Akpınar ilçesindeki tören, Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başladı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 30 Ağustos Zaferi ile ilgili şiirler okunarak günün anlamını içeren konuşmalarla sürdü.Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Mustafa Karahan ile bayram tebriklerini kaymakamlık makamında kabul etti.Protokol üyeleri, şehitlik ziyareti yaparak tüm şehitler için dua etti.Kaman ilçesindeki tören Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Kaymakam Murat Girgin ve Belediye Başkanı Erhan Talu, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra tören kaymakamlıkta devam etti.Törene, Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Mert Fidancı, Jandarma Komutanı Üsteğmen Yusuf Mülayim, AK Parti İlçe Başkanı Necati Çolak, CHP İlçe Başkanı Çağdaş Gökalp, kamu kurumlarının müdürleri ve vatandaşlar katıldı.Kutlama programı daha sonra Kaman Kaymakamlık makamında Girgin, Fidancı ve Talu'nun tebrikleri kabul etmesi ile sona erdi.Mucur ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi. Kaymakamlık binası önündeki törende Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.İlçe Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Güngör Dikmen'nin konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okudu.Törene, Vali Yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, İlçe Jandarma Komutan Metin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Salih Keskin, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman, Mucur ve Akpınar ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.Akpınar...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman, Mucur ve Akpınar ilçelerinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.

Akpınar ilçesindeki tören, Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başladı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 30 Ağustos Zaferi ile ilgili şiirler okunarak günün anlamını içeren konuşmalarla sürdü.

Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Mustafa Karahan ile bayram tebriklerini kaymakamlık makamında kabul etti.

Protokol üyeleri, şehitlik ziyareti yaparak tüm şehitler için dua etti.

Kaman ilçesindeki tören Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi.

Kaymakam Murat Girgin ve Belediye Başkanı Erhan Talu, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra tören kaymakamlıkta devam etti.

Törene, Garnizon Komutanı Üsteğmen Fırat Mert Fidancı, Jandarma Komutanı Üsteğmen Yusuf Mülayim, AK Parti İlçe Başkanı Necati Çolak, CHP İlçe Başkanı Çağdaş Gökalp, kamu kurumlarının müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Kutlama programı daha sonra Kaman Kaymakamlık makamında Girgin, Fidancı ve Talu'nun tebrikleri kabul etmesi ile sona erdi.

Mucur ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Kaymakamlık binası önündeki törende Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı.

İlçe Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Güngör Dikmen'nin konuşmasının ardından öğrenciler şiirler okudu.

Törene, Vali Yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, İlçe Jandarma Komutan Metin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Salih Keskin, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.