pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı

30.08.2017 - 14:48, Güncelleme: 30.08.2017 - 14:48
 

30 Ağustos Zafer Bayramı

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel mesajında,...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin gurur ve iftihar vesilesi olduğunu belirtti.Milletin bayrak ve vatan sevgisi, Türk ordusunun kahramanlığı ve cesaretiyle tarihin büyük destanlarından birinin 30 Ağustos'ta yazıldığını aktaran Yüksel, mesajının devamında şunlara yer verdi:"30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından da büyük anlam ifade etmektedir. 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum."
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Yüksel mesajında,...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yüksel mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin gurur ve iftihar vesilesi olduğunu belirtti.

Milletin bayrak ve vatan sevgisi, Türk ordusunun kahramanlığı ve cesaretiyle tarihin büyük destanlarından birinin 30 Ağustos'ta yazıldığını aktaran Yüksel, mesajının devamında şunlara yer verdi:

"30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından da büyük anlam ifade etmektedir.

30 Ağustos Zaferi vesilesiyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.