pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

30 Ağustos Zafer Bayramı

30.08.2017 - 13:58, Güncelleme: 30.08.2017 - 13:58
 

30 Ağustos Zafer Bayramı

Büyük Zafer'in 95. yıl dönümü, Sivas, Kırşehir, Niğde ve Nevşehir'de coşkuyla kutlandı

SİVAS (AA) - Sivas, Kırşehir, Niğde ve Nevşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Vali Davut Gül, Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ertuğrul Erbakan, Belediye Başkanı Sami Aydın ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.Atatürk Anıtı'na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenkleri konuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Valilikte tebrik kabul törenine geçildi. İnönü Bulvarı'nda devam eden törende Vali Gül, Tugay Komutanı Erbakan ve Belediye Başkanı Aydın, askeri aracın üzerinden vatandaşları selamladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmaların ardından halk oyunları ekibi ve Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk ekibi gösteri sundu. Askeri birlikler, gaziler ve öğrencilerin geçişiyle sona eren töreni vatandaşlar ilgiyle izledi. Vali Gül ve beraberindekiler, törenin ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi ile Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. - KırşehirKırşehir'de Valilik binasının bulunduğu Atatürk Caddesi'nde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.Öğrencilerin şiirler okumasının ardından günün anlamını içeren konuşmalar yapıldı. Askerler ve öğrenciler geçit töreninde protokol üyelerini selamladı. Geçit töreni sırasında cadde üzerinde ve binaların balkonlarında bulunan vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla coşkuya ortak oldu. Konuşmaların yapıldığı sırada sıcak hava nedeniyle fenalaşan bir öğrenciye sağlık ekibi müdahale etti.Törene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, daire müdürleri, gaziler, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.- NiğdeNiğde'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan törene Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve askeri yetkililer katıldı.Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasının ardından Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra, öğretmenevi bahçesinde resepsiyon düzenlendi.- NevşehirNevşehir Hükümet Konağı önününde düzenlenen törende, Vali İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Daha sonra Vali Aktaş ve Başkan Ünver, Valilikte tebrikleri kabul etti. Programın ikinci kısmı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde yapıldı. Vali Aktaş, burada öğrencilerin, askerin ve vatandaşların bayramını kutladı. Öğrencilerin şiir okuduğu, halk oyunları gösterisi yaptığı program geçit töreniyle sona erdi.
Büyük Zafer'in 95. yıl dönümü, Sivas, Kırşehir, Niğde ve Nevşehir'de coşkuyla kutlandı

SİVAS (AA) - Sivas, Kırşehir, Niğde ve Nevşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla törenler düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Vali Davut Gül, Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ertuğrul Erbakan, Belediye Başkanı Sami Aydın ile diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığının çelenkleri konuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Valilikte tebrik kabul törenine geçildi.

İnönü Bulvarı'nda devam eden törende Vali Gül, Tugay Komutanı Erbakan ve Belediye Başkanı Aydın, askeri aracın üzerinden vatandaşları selamladı.

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmaların ardından halk oyunları ekibi ve Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk ekibi gösteri sundu.

Askeri birlikler, gaziler ve öğrencilerin geçişiyle sona eren töreni vatandaşlar ilgiyle izledi.

Vali Gül ve beraberindekiler, törenin ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi ile Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

- Kırşehir

Kırşehir'de Valilik binasının bulunduğu Atatürk Caddesi'nde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Öğrencilerin şiirler okumasının ardından günün anlamını içeren konuşmalar yapıldı. Askerler ve öğrenciler geçit töreninde protokol üyelerini selamladı. Geçit töreni sırasında cadde üzerinde ve binaların balkonlarında bulunan vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla coşkuya ortak oldu. Konuşmaların yapıldığı sırada sıcak hava nedeniyle fenalaşan bir öğrenciye sağlık ekibi müdahale etti.

Törene, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kurt, daire müdürleri, gaziler, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Niğde

Niğde'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan törene Vali Yılmaz Şimşek, AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve askeri yetkililer katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirlerin okunmasının ardından Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, vatandaşların bayramını kutladı. Daha sonra, öğretmenevi bahçesinde resepsiyon düzenlendi.

- Nevşehir

Nevşehir Hükümet Konağı önününde düzenlenen törende, Vali İlhami Aktaş ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Daha sonra Vali Aktaş ve Başkan Ünver, Valilikte tebrikleri kabul etti.

Programın ikinci kısmı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde yapıldı. Vali Aktaş, burada öğrencilerin, askerin ve vatandaşların bayramını kutladı.

Öğrencilerin şiir okuduğu, halk oyunları gösterisi yaptığı program geçit töreniyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.