pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anadolu'da Kış Hazırlıkları Başladı

29.08.2017 - 16:03, Güncelleme: 29.08.2017 - 16:03
 

Anadolu'da Kış Hazırlıkları Başladı

YOZGAT (AA) - Anadolu'da ev kadınlarını kışlık yiyecek telaşı sardı.Yaz mevsiminin son günlerini yaşayan Yozgat'ta ev hanımları kışlık yiyecek hazırlıklarına...

YOZGAT (AA) - Anadolu'da ev kadınlarını kışlık yiyecek telaşı sardı.Yaz mevsiminin son günlerini yaşayan Yozgat'ta ev hanımları kışlık yiyecek hazırlıklarına başladı. Ev hanımları patlıcan, biber kurutup, konservelerini hazırlarken bazıları da domatesten kış için salça yapıyor.Pazardan aldıkları domatesi evlerinin bahçesinde kurdukları kazanlarda kaynatan ev hanımları, "imece" usulüyle yaptıkları salçaları kış için hazırlarken ihtiyaç fazlası salçayı da satıyor.Ev hanımı Hilal Yozgatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada Ankara'da yaşadığını ve yaz aylarında Yozgat'a geldiğini söyledi. Tüketecekleri salçayı kendilerinin yaptığını belirten Yozgatlı, "Domatesi satın alıp salça yapıyoruz. İhtiyacımızdan fazla olan kısmını da satıyoruz. Her yıl yaptığımız için belli müşterilerimiz oldu, onlara veriyoruz. Salça yapmak zor iş ama daha organik oluyor." dedi.
YOZGAT (AA) - Anadolu'da ev kadınlarını kışlık yiyecek telaşı sardı.Yaz mevsiminin son günlerini yaşayan Yozgat'ta ev hanımları kışlık yiyecek hazırlıklarına...

YOZGAT (AA) - Anadolu'da ev kadınlarını kışlık yiyecek telaşı sardı.

Yaz mevsiminin son günlerini yaşayan Yozgat'ta ev hanımları kışlık yiyecek hazırlıklarına başladı.

Ev hanımları patlıcan, biber kurutup, konservelerini hazırlarken bazıları da domatesten kış için salça yapıyor.

Pazardan aldıkları domatesi evlerinin bahçesinde kurdukları kazanlarda kaynatan ev hanımları, "imece" usulüyle yaptıkları salçaları kış için hazırlarken ihtiyaç fazlası salçayı da satıyor.

Ev hanımı Hilal Yozgatlı, gazetecilere yaptığı açıklamada Ankara'da yaşadığını ve yaz aylarında Yozgat'a geldiğini söyledi.

Tüketecekleri salçayı kendilerinin yaptığını belirten Yozgatlı, "Domatesi satın alıp salça yapıyoruz. İhtiyacımızdan fazla olan kısmını da satıyoruz. Her yıl yaptığımız için belli müşterilerimiz oldu, onlara veriyoruz. Salça yapmak zor iş ama daha organik oluyor." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.