pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Turkcell'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Hediyesi

29.08.2017 - 12:18, Güncelleme: 29.08.2017 - 12:18
 

Turkcell'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Hediyesi

İSTANBUL (AA) - Turkcell, tüm müşterilerine 30 Ağustos günü geçerli olmak üzere 500 dakika, 1 GB ve bin SMS hediye ediyor.Turkcell açıklamasına göre,...

İSTANBUL (AA) - Turkcell, tüm müşterilerine 30 Ağustos günü geçerli olmak üzere 500 dakika, 1 GB ve bin SMS hediye ediyor.Turkcell açıklamasına göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel her yöne geçerli dakika ve internet hediyesinin yanı sıra Turkcell, zengin içerikli servisleri olan TV+ ve fizy’yi gün boyunca müşterilerine ücretsiz olarak sunacak.“Turkcell Sizinle” kampanyasıyla, tüm Turkcell’lilere her türlü kullanımları için geçerli dakika, internet ve SMS hediyesiyle birlikte zengin içerikli dijital servisleri TV+ ve fizy’yi armağan ediyor.
İSTANBUL (AA) - Turkcell, tüm müşterilerine 30 Ağustos günü geçerli olmak üzere 500 dakika, 1 GB ve bin SMS hediye ediyor.Turkcell açıklamasına göre,...

İSTANBUL (AA) - Turkcell, tüm müşterilerine 30 Ağustos günü geçerli olmak üzere 500 dakika, 1 GB ve bin SMS hediye ediyor.

Turkcell açıklamasına göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel her yöne geçerli dakika ve internet hediyesinin yanı sıra Turkcell, zengin içerikli servisleri olan TV+ ve fizy’yi gün boyunca müşterilerine ücretsiz olarak sunacak.

“Turkcell Sizinle” kampanyasıyla, tüm Turkcell’lilere her türlü kullanımları için geçerli dakika, internet ve SMS hediyesiyle birlikte zengin içerikli dijital servisleri TV+ ve fizy’yi armağan ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.