pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Harun Karacan, Azhvala Şenliği'ne Katıldı

28.08.2017 - 15:08, Güncelleme: 28.08.2017 - 15:08
 

Harun Karacan, Azhvala Şenliği'ne Katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen Azhvala Şenliği'ne...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen Azhvala Şenliği'ne katıldı.Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 50'nci yıl kutlamaları kapsamında Musaözü Göleti'nde gerçekleştirilen 19. Azhvala Şenliği'nde Çerkez kültürleri, dansları ve yemekleri tanıtıldı.Karacan, etkinlikte yaptığı konuşmada, kültür ve değerlerin yaşatılmasının gerektiğinin altını çizdi.Eskişehir'in, kültür mozaiğine sahip iller arasında yer aldığını ifade eden Karacan, "Bu mozaikte önemli bir yere sahip olan Çerkez kültürünü yaşatarak yöresel müzik ve danslarıyla mükemmel bir şölen hazırlayan başta dernek başkanımız Cihan Ertok'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Farklı kültürlerle örülmüş bir coğrafyada yaşamak bizlere büyük bir mutluluk veriyor." ifadelerini kullandı.
ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen Azhvala Şenliği'ne...

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nce düzenlenen Azhvala Şenliği'ne katıldı.

Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan açıklamaya göre, Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği'nin 50'nci yıl kutlamaları kapsamında Musaözü Göleti'nde gerçekleştirilen 19. Azhvala Şenliği'nde Çerkez kültürleri, dansları ve yemekleri tanıtıldı.

Karacan, etkinlikte yaptığı konuşmada, kültür ve değerlerin yaşatılmasının gerektiğinin altını çizdi.

Eskişehir'in, kültür mozaiğine sahip iller arasında yer aldığını ifade eden Karacan, "Bu mozaikte önemli bir yere sahip olan Çerkez kültürünü yaşatarak yöresel müzik ve danslarıyla mükemmel bir şölen hazırlayan başta dernek başkanımız Cihan Ertok'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Farklı kültürlerle örülmüş bir coğrafyada yaşamak bizlere büyük bir mutluluk veriyor." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.