pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elektrikli Bisiklette 5 Kişilik Tehlikeli Yolculuk

28.08.2017 - 14:23, Güncelleme: 28.08.2017 - 14:23
 

Elektrikli Bisiklette 5 Kişilik Tehlikeli Yolculuk

Konya'nın Ereğli ilçesinde, 5 gencin elektrikli bisiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, 5 gencin elektrikli bisiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu, cep telefonuyla görüntülendi.Halkapınar yolu kavşağında, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde, seyir halindeki elektrikli bisikletin koltuğuna 3, direksiyonuna ters oturmuş şekilde bir ve sürücünün ayaklarını koyduğu bölüme de bir kişinin oturduğu görülüyor.Seyir halindeyken kırmızı ışıkta durmayan sürücü, daha sonra ters şeride girip trafiği tehlikeye düşürerek gözden kayboluyor. Elektrikli bisikletin adeta kazaya davetiye çıkardığı görülüyor.Bisiklete 5 kişi binen ve ters yönden gidenlerin tehlikeli yolculuğu, görenleri hayrete düşürdü.
Konya'nın Ereğli ilçesinde, 5 gencin elektrikli bisiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı

KONYA (AA) - Konya'nın Ereğli ilçesinde, 5 gencin elektrikli bisiklet üzerindeki tehlikeli yolculuğu, cep telefonuyla görüntülendi.

Halkapınar yolu kavşağında, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla çektiği görüntülerde, seyir halindeki elektrikli bisikletin koltuğuna 3, direksiyonuna ters oturmuş şekilde bir ve sürücünün ayaklarını koyduğu bölüme de bir kişinin oturduğu görülüyor.

Seyir halindeyken kırmızı ışıkta durmayan sürücü, daha sonra ters şeride girip trafiği tehlikeye düşürerek gözden kayboluyor. Elektrikli bisikletin adeta kazaya davetiye çıkardığı görülüyor.

Bisiklete 5 kişi binen ve ters yönden gidenlerin tehlikeli yolculuğu, görenleri hayrete düşürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.